Pevačica predstavila kolekciju donjeg veša: I ona je prošetala pistom FOTO

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Rijana predstavila je novu kolekciju donjeg veša brenda Savage X Fenty.

Četvrtak, 12.09.2019.

14:10

Izvor: Super žena

Pevačica predstavila kolekciju donjeg veša: I ona je prošetala pistom FOTO
Foto: Getty/Ben Gabbe

Podeli:

Vlasnica ovog modnog brenda pojavila se na zatvaranju Nedelje mode u Njujorku i sve oduševila odevnom kombinacijom u kojoj se pojavila.

Lepa Rijana na reviju svoj brenda došla je u asimetričnoj srebrnoj haljini sa jednim rukavom.

Haljina je otvorenih leđa, a naboran materijal sa prednje strane vizuelno je učinio njenu figuru vitkijom, pa je haljina istakla Rijanine lepe obline.

View this post on Instagram

@badgalriri @savagexfenty

A post shared by @ zuxfenty on

Odevnu kombinaciju pevačica je upotpunila srebrnim sandalama sa cvetićima, sunčanim naočarima mačkastog oblika, velikim okruglim alkama, prstenjem i srebrnim satom.

Frizura je bila svedena. Kosu je zalizala, a usne naglasila crvenim karminom. Frizuru i šminku pevačica nije menjala tokom revije, ali se zato za sam šou presvukla u još izazovnije izdanje.

Zajedno sa manekenkama prošetala je pistom u providnom crnom trikou, ispod koga je imala samo donji veš, koji je deo nove kolekcije Savage X Fenty.

Inače, brend Savage X Fenty pozicionirao se kao brend koji podržava bodi-pozitivizam, tako da je kolekcija uključila veoma širok opseg veličina, komade po pristupačnim cenama i nekoliko linija sa različitim dezenom.

Kolekcija slavi raznolikost, a Rijana je priredila sjajan šou u Njujorku o kome će se dugo pričati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare