"Moje je da klimam glavom": Pevačica pozvala sve bivše na venčanje, a datum se još ne zna

Pripreme za veliko venčanje su uveliko počele.

Četvrtak, 12.09.2019.

15:36

Izvor: super zena

Foto: Gettyimages/Rachel Murray

Podeli:

Pevačica Dženifer Lopez se ove godine verila za penzionisanog igrača bejzbola Aleksa Rodrigeza.

Aleks je zaprosio Dženifer prstenom od milion dolara na plaži na Bahamima, a od tada su oboje odbijali da medijima otkriju bilo kakve informacije o venčanju. Ali tokom gostovanja u emisiji Good Morning America ovog utorka Rodrigez je konačno otkrio neke detalje, a najsočniji od njih tiče se popisa zvanica.

Na pitanje voditeljke Sare Hajns o tome hoće li na venčanju biti njihovi bivši supružnici jer i on i Dženifer iza sebe imaju propale brakove, odgovorio je potvrdno.

"Bivši su pozvani na venčanje. Svi su uključeni", otkrio je Aleks i zaključio: "Što više, to bolje!".

Tako na njihovom venčanju, čiji je datum još nepoznat, možemo očekivati pevača Marka Entonija s kojim je Dženifer bila u braku od 2004. do 2014. godine i s kojim ima dvoje dece, 11-godišnje blizance Maksa i Emu, zatim plesača Krisa Džada za koga je bila udata od 2001. do 2003. godine i glumca Ojanija Nou s kojim je bila u braku samo godinu dana, od 1997. do 1998. godine, piše Index.hr. Takođe, možemo očekivati i Aleksovu bivšu suprugu Sintiju Skurtis, koja je majka njegovih ćerki, 14-godišnje Nataše i 11-godišnje Ele.

Aleks je otkrio i da se njegova uloga u organizaciji venčanja svodi na kimanje glavom.

"Kada planirate venčanje s Dženifer Lopez, uglavnom samo mnogo klimate glavom", našalio se i dodao kako ne zna ni gde ni kada će se venčanje održati, kao ni šta će da obuče.

Naravno, šalio se jer je kasnije ipak otkrio jedan detalj o mestu venčanja.

"Odaću vam samo jednu sitnicu. Biće to dugi let", rekao je, a onga ga je voditeljka upitala hoće li se venčati u Dubaiju, što je on porekao.

Bez obzira na to kada i gde će se održati venčanje, sigurni smo da će to biti pravi spektakl, a nadamo se i da će im oboma ovo biti poslednje venčanje i da će ostati u braku dugo vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.