30 godina od legendarne naslovnice, slavna glumica naga u 56. izgleda savršeno FOTO

Gotovo trideset godina nakon što je trudna i gola osvanula na naslovnici časopisa Veniti Fer, glumica Demi Mure se ponovo skinula za naslovnicu jednog časopisa.

Petak, 13.09.2019.

13:20

Izvor: Super žena

30 godina od legendarne naslovnice, slavna glumica naga u 56. izgleda savršeno FOTO
Foto: Depositphotos/everett225

Podeli:

Mur će u novembru ove godine napuniti 57 godina, ali izgleda kao da ima upola manje godina. Slavna glumica je potpuno gola pozirala za naslovnicu novog broja američkog Harpers Bazara. Fotografija je osvanula i na Instagram profilu tog časopisa i na glumicinom privatnom profilu, gde je sakupila skoro 50 hiljada lajkova.

Mnoge slavne glumice oduševljene su izgledom kolegice u 56. godini. Penelope Kruz joj je na španskom napisala da je lepa, a oduševljena Kejt Hadson poručila joj je da je prelepa.

Demi na fotografiji pozira pored bazena, a za Harpers Bazar je progovorila i o nekim intimnim stvarima i borbama koje je vodila, piše Klix. Razlog zašto glumica odlučila da se skine jeste, prema pisanju američkih medija, skori izlazak njene knjige "Inside Out" u kojoj je otkrila gotovo sve.

U knjizi glumica iskreno progovara o svom detinjstvu, 40-godišnjoj karijeri, brakovima i problemima sa zavisnošću.

Demi je odrasla u nefunkcionalnoj vezi roditelja hipija i još kao dete je spasila život majci vadeći joj tablete iz usta kako se ne bi predozirala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.