Starleta objavila provokativne fotografije: Kajli mami uzdahe gola u svili i čipkastom vešu FOTO

Starleta je pozirala za poznati magazin i to objavila na svom profilu na Instagramu kako bi svi njeni pratioci mogli da uživaju u fotografijama.

Ponedeljak, 16.09.2019.

15:47

Izvor: Super žena

Starleta objavila provokativne fotografije: Kajli mami uzdahe gola u svili i čipkastom vešu FOTO
Foto: Gettyimages/Tommaso Boddi

Podeli:

Američka rijaliti zvezda Kajli Džener odlučila je da obraduje fanove novim setom fotografija koje je radila za "Plejboj". Najmlađa milijarderka na svetu fotografisala se u donjem vešu, prozirnoj spavaćici, ali i gola. Fotografisala ju je Ukrajinka Saša Samsonova.

U krupnom planu je njen dekolte, kao i vrlo senzualne scene sa svilom. Ranije je objavila fotografiju sa svojim partnerom na kojoj je potpuno gola. Fotografije su za kratko vreme prikupile skoro 8 miliona lajkova.

Sve fotografije su za kratko vreme dobile višemilionske lajkove i stotine komentara oduševljenih fanova, podseća Klix.ba.

Osim poziranja, ova 22-godišnjakinja ulaže dosta vremena u reklamu svoje kozmetičke firme, dok slobodno vreme posvećuje svojoj ćerki Stormi Vebster.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare