Izgled ili nešto drugo: Muškarcima su ovakve žene najprivlačnije

Ako ste mislile da je muškarcima kod žena najbitniji izgled, prevarile ste se.

Ponedeljak, 30.09.2019.

18:06

Izvor: super zena

Izgled ili nešto drugo: Muškarcima su ovakve žene najprivlačnije
Foto: Depositphotos/Goodluz

Podeli:

Naime, istraživanje koje je sprovela stranica "Singles in America" među muškarcima samcima, otkrilo je koja je osobina kod žena najprivlačnija većini muškaraca, a zanimljivo je da se uopšte ne radi o izgledu.

Čak 87 odsto ispitanika reklo je da bi najradije izlazilo sa ženom koja je inteligentnija i obrazovanija od njih, kao i da im ne bi smetalo ni da zarađuje više.

Ako ste iznenađeni, onda će vas sigurno šokirati činjenica da je 44 odsto njih izjavilo da želi ambicioznu partnerku kojoj je karijera na prvom mestu, piše Index.hr. Dakle, ako želite da budete neodoljive frajerima, učite u školi i na faksu, budite ambiciozne u poslu i naučite da volite sebe, a muškarci će doći sami.

Možete da se odvažite i priđite im same, jer je čak 90 odsto ispitanika izjavilo da voli samouverene žene koje se ne boje da naprave prvi korak i pozovu muškarca na izlazak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.