Muškarci godišnje provedu sedam sati u toaletu skrivajući se od porodice i obaveza

Ako često čujete od supruga da mu nedostaje mir i tišina, to baš i nije istina.

Ponedeljak, 30.09.2019.

19:53

Izvor: Super žena

Muškarci godišnje provedu sedam sati u toaletu skrivajući se od porodice i obaveza
Foto: Depositphotos/deklofenak

Podeli:

Naime, istraživanje je pokazalo da godišnje u toaletu provedu sedam sati jer se skrivaju od porodice i pokušavaju da izbegnu obaveze.

Kompanija "Pebl Grej" (Pebble Grey) ispitala je hiljadu muškaraca i otkrila da su najčešći razlozi zbog kojih beže u toalet "zahtevne partnerke, izbegavanje dece i kućnih poslova, ali i prilika da koriste mobilni u miru".

Istraživanje je otkrilo i da u proseku jedna od deset poseta toaletu ne prolazi bez prekidanja, što zapravo znači da partnerke ili deca narušavaju mir koji muškarci pokušavaju da pronađu u toaletu 171 put u jednoj godini.

“Svima treba malo vremena za sebe, a ispostavilo se da je toalet mesto gde ga mnogi muškarci mogu pronaći”, kažu iz kompanije Pebl Grej.

Istraživanje je otkrilo da muškarce, dok borave u toaletu, najčešće prekidaju bolje polovine, ali ni deca puno ne zaostaju. 45 odsto ispitanika kaže da se bori da pronađu vreme za sebe, a četvrtina da njihove partnerke ne razumeju koliko su zaposleni, piše Index.hr.

25 odsto muškaraca tvrde da “ne znaju kako bi se snašli da ne mogu povremeno da pobegnu u toalet”, a 23 odsto njih opisuje toalet kao svoje utočište, odnosno “sigurno mesto”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.