Čuvena manekenka o formiranju porodice: "Videću šta mi svemir donese"

Jedna od najboljih manekenki svih vremena, ikona modnih pista i modnog sveta Naomi Kembel, nedavno je govorila o porodici i deci.

Četvrtak, 10.10.2019.

13:46

Izvor: Super žena

Čuvena manekenka o formiranju porodice:
Foto: Getty/Pascal Le Segretain

Podeli:

Ova 49-godišnja manekenka je u razgovoru za britanski Metro rekla da se i dalje ne oseća spremno da bude majka, kao i da je kroz svoj rad posvećena svoj deci, posebno onoj u Africi, za koju kaže da ima osećaj da im je majka.

Manekenka trenutno uživa u svom životu i poslu, bez partnera i dece, a na pitanje da li je spremna za decu, Naomi odgovara:

"Još nisam. Videću šta mi svemir donese. Za sada mi je univerzum doneo iskustvo da mogu da izaberem porodicu", rekla je Naomi, misleći na decu kojoj pomaže u Africi, ali i na sve devojke kojima je pomogla u svetu modelinga.

Lepa manekenka je prošle godina bila u vezi sa reperom Skeptom, a nakon toga se viđala sa mlađim pevačem Lijamom Pajnom, iako nikada nisu potvrdili da su zajedno. Od tada je manekenka sama.

Naomi je istakla da nema vremena da bude usamljena jer mnogo radi.

"Biti sam ne znači biti usamljen. Nemam vremena da se dosađujem i nemam vremena da budem usamljena", izjavila je Naomi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.