Telo od gume ili veštačka noga? Glumica objavila novi video i izazvala lavinu komentara VIDEO

Holivudska lepotica privukla je pažnju pratilaca novim snimkom sa treninga na kome izgleda kao da je od gume.

Petak, 18.10.2019.

09:57

Izvor: Super žena

Telo od gume ili veštačka noga? Glumica objavila novi video i izazvala lavinu komentara VIDEO
Foto: Gettyimages/

Podeli:

Poznato nam je da Kejt Bekinsejl vodi zdrav život i da je prava mala zver u teretani, ali je novim snimkom pokazala da je neverovatno razgibana. Njen video-snimak sa istezanja pokrenuo je lavinu komentara i naveo fanove da se zapitaju da li je ona žena od gume ili samo ima veštačku nogu.

Na snimku možemo da vidimo 46-godišnju glumicu koja leži na stolu za masažu dok je njen lični trener Bred Siskind isteže. On joj polako isteže nogu sve dok je ne spusti pored njene glave. Uprkos potpuno neprirodnoj pozi za mnoge, glumica se sve vreme smeje kao da je to potpun normalna stvar koju svi mogu da urade sa svojim telom.

Kada trener počne da joj isteže nogu u drugom smeru, ona to ponovo pozdravlja osmehom, prenosi Womenshealthmag. Mnoge od njenih poznatih kolega nisu štedeli reči pohvale i čuđenja, a sama Kejt je u objavi napisala da razmišlja o tome da se pridruži nekom cirkusu.

Neke od kolega, poput komičara Mozesa Storma, napisali su da sada konačno imaju dokaz da je u pitanju veštačka noga.

To što glumica može da uradi ovo sa svojim telom nas ne iznenađuje s obzirom na to da znamo koliko vremena provodi u teretani i koliko je posvećena svom izgledu. Ona je prava inspiracija za sve njene pratioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.