Ovim horoskopskim znacima sezona vladavine Škorpije donosi veliku sreću u ljubavi

Zvanično je počela vladavina Škorpije.

Sreda, 23.10.2019.

18:10

Izvor: Super žena

Ovim horoskopskim znacima sezona vladavine Škorpije donosi veliku sreću u ljubavi
Foto: Depositphotos/Nomadsoul1

Podeli:

Za osobe kojima se Škorpija nalazi u natalnoj karti ovo razdoblje znači jedan novi početak, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, a ponajviše u ljubavi. Ovim horoskopskim znacima će se osmehnuti sreća u sledećih 28 dana.

Rak

Rakovi će dobiti veći broj ljubavnih ponuda i moći će među svima njima da biraju potencijalnog partnera. Velika je verovatnoća da će pronaći nekoga ko će ih "ugrejati" tokom hladnijih dana i s kim će rado provesti predstojeće praznike.

Škorpija

Ovo zaista jeste vreme vladavine Škorpije. Većina ljudi rođenih pod ovim znakom osetiće nalete samopouzdanja kakve još nikada nisu doživeli i tako će privući mnoštvo potencijalnih ljubavi, piše index.hr. Osim drugima, Škorpije će se u svom razdoblju posvetiti samima sebi i poraditi na svojim veštinama i prezentaciji sebe kao osobe.

Ribe

Ribe će proći kroz avanturu samootkrovenja u sledećih 28 dana. Puno će putovati, proširiti svoje horizonte i vrlo verovatno upoznati svoju novu ljubav. Ta nova osoba će za njih predstavljati još jednu avanturu u koju će se rado upustiti i uz pomoć koje će upoznati neke strane sebe za koje nisu ni znale da su tu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare