Glumica otkrila koji kompliment nikako ne želi da čuje: "To je već odavno samo kliše!"

Glumica Dženifer Aniston već decenijama diktira trendove lepote, počevši od takozvane Rejčel frizure koju je proslavila u devedesetim godinama prošlog veka kada je glumila u seriji "Prijatelji".

Utorak, 05.11.2019.

09:41

Izvor: Super žena

Glumica otkrila koji kompliment nikako ne želi da čuje:
Foto: Gettyimages/Gareth Cattemole

Podeli:

O njenim navikama koje joj pomažu da održi mladolik izgled i u pedesetim već smo pisali, a sada je u novom intervjuu za časopis "Glamur" (Glamour) otkrila još neke i rekla koji joj je "kompliment" dosadilo da sluša.

Kada je reč o nezi kože, Dženifer se kune u hidrataciju i spavanje kao dva pravila kojima ponajviše može da zahvali za svoj mladolik izgled.

S druge strane, smatra da je izbegavanje sunca najgluplje pravilo za koje je čula i da je za svakoga bolje da dnevno stoji na suncu barem 15 do 20 minuta, piše Index.hr. Naravno, napominje i da je pri tome jako važno namazati se kremom sa zaštitnim faktorom koja pomaže u zaštititi kože od štetnih UV zračenja i održava njenu mladolikost. Naravno, krema za sunčanje je jedan od tri proizvoda za negu koje bi ponela na pusto ostrvo, što je otkrila i u intervjuu, a preostala dva su hidratantna krema za lice koju koristi od svoje 15. godine, kao i balzam za usne.

A iako brine o svom izgledu, što se na njoj definitivno i vidi, smetaju joj komplimenti na račun toga, a ponajviše jedan.

"Mislim da je izjava 'izgledaš predobro za svoje godine' zastareli kliše koji danas više ne drži vodu", rekla je Dženifer Aniston i objasnila kako smatra da lepota nema veze sa starenjem i da u određenim godinama svako počne da vodi bolju brigu o svom zdravlju, što se odražava i spolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.