Banderasova ćerka postala prava lepotica: Bacila oca u drugi plan FOTO

Antonio Banderas pao je potpuno u drugi plan jer su svi gledali u nju.

Utorak, 05.11.2019.

14:36

Izvor: Super žena

Banderasova ćerka postala prava lepotica: Bacila oca u drugi plan FOTO
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Iako je na ovogodišnjoj dodeli "Hollywood Film Awards" dobio nagradu za najboljeg glumca, ovog puta se nije našao u centru pažnje.

Naime, društvo na crvenom tepihu pravila mu je 23-godišnja ćerka jedinica Stela. Kako se ona uglavnom drži dalje od očiju javnosti, Banderasove obožavaoce iznenadila je činjenica da je u međuvremenu odrasla i postala prava lepotica, a društvene mreže su preplavili komplimenti na račun njenog izgleda.

*ALT

Zgodna brineta obukla je uski plišani kombinezon u crvenoj boji koji ističe njenu vitku liniju, a V izrez zaslužan je za zavodljiv izgled, prenosi Index. Svoj izgled vešto je upotpunila modnim dodacima u istoj boji, torbicom ukrašenom cirkonima i identičnim sandalama sa visokim potpeticama.

Kada je šminka u pitanju, igrala je na sigurno i odabrala je prirodniji izgled. To se, u kombinaciji sa jednostavno puštenom kosom i laganim talasima, pokazalo kao pun pogodak, pa je zasluženo zaradila komplimente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.