Neposlušna vojvotkinja opet prekršila kodeks oblačenja, ali izgleda savršeno FOTO

Vojvotkinja Megan Markl i princ Hari posetili su memorijalni vrt "Polje sećanja" povodom obeležavanja Dana sećanja na žrtve Prvog svetskog rata.

Četvrtak, 07.11.2019.

15:26

Izvor: Super žena

Neposlušna vojvotkinja opet prekršila kodeks oblačenja, ali izgleda savršeno FOTO
Foto: Gettyimages/WPA Pool / Pool

Podeli:

Vojvotkinja je za ovaj događaj izabrala tamne boje, a svojom odevnom kombinacijom prekršila je jedno zastarelo modno pravilo. Radi se o kombinaciji crne i tamnoplave boje koja se dugo smatrala modnim gafom, ali Megan je sada dokazala da ove dve boje zajedno izgledaju sjajno.

*ALT

U vunenom tamnoplavom kaputu koji je u struku stegao tanki crni kaiš i ispod koga je provirio donji deo njene crne haljine ili suknje, prenosi Indeks, vojvotkinja je odisala elegancijom, a utisku su dodatno doprinele odlične crne kožne čizme do kolena sa stabilnom potpeticom.

*ALT

Kao i uvek, pazila je na sve detalje, pa je izgled začinila crnim kožnim rukavicama i asimetričnim baršunastim šeširom s mašnom, a kosu je isfenirala i lagano je uvila pri vrhovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.