Ronaldo pokazao da s porodicom živi kao u bajci, pa je tako proslavio i rođendan svoje ćerke

Tematski dečji rođendani sve su češća pojava, a za njihovu popularnost najviše su zaslužne osobe iz sveta poznatih. Zato ne čudi što je i Kristijano Ronaldo drugi rođendan ćerki Alani Martine proslavio na isti način.

Četvrtak, 14.11.2019.

15:02

Izvor: Super žena

Ronaldo pokazao da s porodicom živi kao u bajci, pa je tako proslavio i rođendan svoje ćerke
Foto: Gettyimages/ Carlos Rodrigues / Stringer

Podeli:

Čini se da je njegova verenica Georgina Rodrigez i sama zaljubljena u svet bajki i princeza pa je već drugu godinu upravo tu temu odabrala za rođendan svoje devojčice.

Podsetimo, na fotografijama koje je slavni par tada objavio Alana Martina pozirala je s bratom i sestrom, blizancima Evom i Mateom. Dok je slavljenica bila odevena u kostim Snežane, Eva se transformisala u Pepeljugu, a maleni Mateo je postao Spajdermen.

"Dana 12. novembra 2017. naš dom je postao bogatiji za još jednog člana. Danas Alana Martina slavi jednu godinu. Bila je to godina puna ljubavi i sreće. Još jedan blagoslov u prelepoj porodici koju smo izgradili sa toliko ljubavi. Blagosloveni smo i vrlo zahvalni što si ušla u naš život. Hvala svima na podršci i ljubavi koju nam pružate i hvala za tako divne čestitke za Alanu", napisala je tada ponosna mama.

Maskiranju se ove godine pridružila i zgodna Georgina.

Manekenka je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj pozira u društvu ćerke, ali i sa Kristijanovim osmogodišnjim sinom i njegovim jednogodišnjim blizancima Evom Marijom i Mateom, piše Index.hr. Dok su dečaci bili maskirani u filmske superjunake, devojčice su bile kao princeze pa su sve dekoracije bile u skladu s tim.

"Srećan rođendan, živote moj. Volimo te", napisala je Rodrigez, a gotovo identičnu fotografiju podelio je i ponosni tata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.