Lepotica zablistala u još jednom providnom izdanju: Svi gledali u njene duge noge FOTO

Pevačica i bivša članica nekad najpopularnijeg ženskog benda "Destinis čajld" (Destiny's Child") Keli Rouland zaređala je golišave odevne kombinacije.

Sreda, 27.11.2019.

14:53

Izvor: Super žena

Lepotica zablistala u još jednom providnom izdanju: Svi gledali u njene duge noge FOTO
Foto: Gettyimages/ Matt Winkelmeyer / Staff

Podeli:

Nakon što je na ovogodišnjoj dodeli nagrada "Pipls čojs" zablistala u neobičnoj 3D haljini dizajnerke Iris van Herpen kojom je podstakla nošenje takozvanih "golih haljina" i podigla ga na novi nivo, sada je prošetala Njujorkom u još jednom providnom izdanju.

Pevačica je snimljena pred studijem televizijske kuće NBC uoči gostovanja u "Today Showu" za koje je obukla upečatljivi dugački crni sako ukrašen bedževima i broševima, dok je ispod njega nosila samo crne najlonke, ali i top od iste tkanine pa pretpostavljamo da se radi o kompletu ili o samo jednom komadu, odnosno kombinezonu.

O čemu god da je reč, jedno je sigurno: sve što je nosila ispod sakoa bilo je potpuno prozirno i svakim pogrešnim korakom mogla je da pokaže mnogo više nego što je planirala, prenosi Indeks. A osim što je mnogima ovim stajlingom zagolicala maštu, Keli je u prvi plan stavila i svoje fantastične noge jer je obula klasične crne salonke, dok je izgled upotpunila i efektnim visećim srebrnim minđušama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.