Pevačica otkrila zašto pre svakog intervjua i nastupa mora da popije malo alkohola

Eli Gulding priznala je da ima običaj da popije čašicu alkoholnog pića pre intervjua i nastupa kako bi izgledala "smešnije ili zanimljivije", a otvorila je dušu i rekla i to da je dugo uzimala terapiju zbog problema sa kontrolom besa.

Sreda, 04.12.2019.

13:01

Izvor: Super žena

Pevačica otkrila zašto pre svakog intervjua i nastupa mora da popije malo alkohola
Foto: Gettyimages/ Jeff Spicer / Stringer

Podeli:

Pevačica, koja je prvi veliki hit "Starry Eyed" imala 2010. godine, okrenula se piću otkako se našla u centru medijske pažnje. U razgovoru sa Fern Koton na predstavljanju potkasta "Happy Place", ova 32-godišnjakinja je rekla kako često mora da se predstavlja da je onakva kakva nije i to sve kako bi se nosila, kako kaže, sa "nadrealnom situacijom u kojoj se našla", piše Klix.ba. Ona je rekla i to da se priprema za intervjue pijući, čak i pre pojavljivanja na BBC-jevom "Live Loungeu", koji se obično snima rano ujutro.

"Obično za mene to uključuje alkohol. Pretpostavila sam da ne mogu biti dovoljno dobra, pametna, duhovita ili luda da bih bila sa određenim ljudima bez njega. Mislila sam da će me piće učiniti barem malo zanimljivijom i interesantnijom", rekla je Eli Gulding.

Ova muzičarka, koja je nastupila na svadbi princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine, postala je poznata zahvaljujući hitovima "Love Me Like You Do", "Burn" i "How Long Will I Love You".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare