Slavna manekenka poslala snažnu poruku jednom od najozloglašenijih muškaraca Holivuda

Njena poruka došla je posle vesti da je Vajnstin pušten na slobodu uz pozamašnu kauciju.

Petak, 13.12.2019.

10:10

Izvor: Super žena

Slavna manekenka poslala snažnu poruku jednom od najozloglašenijih muškaraca Holivuda
Foto: Depositphotos/PopularImages

Podeli:

Manekenka Emili Ratajkovski nije mogla da ćuti i ne iznese svoje mišljenje o puštanju na slobudu uz kauciju čoveka koga veliki broj žena optužuje za seksualno uznemiravanje i napastvovanje. Potrudila se da njena poruka bude dobro plasirana pa je tako prošetala crvenim tepihom s porukom na ruci.

"J**eš Harvija", napisala je ona.

Odlučila se ovom prilikom za crnu haljinu koju potpisuje Erve Leger (Herve Leger), piše Mari Kler (Marie Claire). Kako bi se postarala da fotografi uhvate poruku i prenesu je, ona je pozirala s podignutom rukom. Ogorčena na situaciju ostavila je poruku na svom profilu na Instgramu.

"Danas su se Harvi Vajnstin i njegov nekadašnji studio nagodio sa žrtvama za 25 miliona dolara. On je optužen za prestupe sve od seksualnog uznemiravanja do silovanja, pa neće morati da prizna krivicu i plati svojim novcem“, napisala je Emili.

Otkako je skandal izbio, mnoge poznate ličnosti se izjašnjavaju povodom ovog slučaja. Sve je iznendaila vest da bi on mogao da postigne nagodbu sa oko 30 glumica i zaposlenih koje su navodno imale loše iskustvo s njim i bile seksualno uznemirivane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.