Najbolje obučen muškarac na svetu kopira stajling popularne glumice

Timoti Čalamet ove godine je proglašen najbolje obučenim muškarcem prema izboru britanskog izdanja GQ časopisa i tako se našao rame uz rame sa Bredom Pitom, Kianu Rivsom i Dejvidom Bekamom.

Subota, 14.12.2019.

11:57

Izvor: Super žena

Najbolje obučen muškarac na svetu kopira stajling popularne glumice
Foto: Gettyimages/ Pascal Le Segretain / Staff

Podeli:

Ovaj mladi glumac poznat je po svojim ekstravagantnim i upečatljvim kombinacijama, a njegov je najnoviji stajling je to i potvrdio.

Čalamet je prošetao crvenim tepihom u parizu na premijeri filma "Little Women" obučen od glave do pete u fluorescentnu ružičastu boju. Na sebi je imao odelo i košulju ove boje i privukao je pažnju svih prisutnih, prenosi index.hr.

*ALT

Ovu je smelu kombinaciju, koju bi se retko koji muškarac usudio da obuče, zaokružio je crnim čizmama, a čitav outfit nosio je potpis dizajnerske kuće "Stella McCartney".

Da misli na baš svaki detalj, Čalamet je dokazao noseći u ruci privezak za ključeve sa Ajfelovim tornjem kako bi na još jedan način odao počast gradu ljubavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.