Horoskopski znakovi koji najteže pokazuju emocije: "Volim te" za njih ne postoji

Neki ljudi nisu laki na rečima i teško izjavljuju svoju ljubav.

Subota, 14.12.2019.

14:33

Izvor: Super žena

Horoskopski znakovi koji najteže pokazuju emocije:
Foto: Depositphotos/AllaSerebrina

Podeli:

Osobama rođenim u ovim znakovima Zodijaka izgovaranje reči "volim te" predstavlja veliki izazov, piše "Cosmopolitan". Zato se ne nadajte da ćete to čuti od njih u prvim mesecima vaše veze.

Evo ko najteže izgovara reči koje svako od nas želi da čuje od partnera.

Strelac

Strelčevi su osobe koje ne vole da se vezuju ni za mesto ni za osobu. Oni se retko istinski zaljubljuju i teško im je da zamisle da će provesti ostatak života sa jednom osobom. Strelčevi ljubav najčešće izjavljuju samo najbližim članovima porodice, a partnerima se ne otvaraju tako lako.

Blizanci

Blizanci ne vole da se vezuju za nekoga, a nisu ni naročito romantični pa im je izjavljivanje ljubavi poprilično ženskasto i ljigavo. Po njihovoj meri su prolazne avanture i lude zabave pa čak i ako vam kažu da vas vole, to vrlo verovatno ne misle u potpunosti.

Vodolija

Oni nisu avanturisti poput Strelaca i Blizanaca, ali vrlo oprezno biraju osobu za koju će se vezati i prema kojoj će imati emocije kojih se neće plašiti i koje će javno izneti. Čekaju da prođe određeni "test" period u kojem će zaključiti da li je ta osoba potpuno kompatibilna s njima ili ne. Vodolije nisu lake ni na delima, ni na rečima i sve što oni rade je vrlo promišljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.