Ove frizure nosiće se u 2020. godini: Promene počnite od kose FOTO

Nova godina uvek donosi promene.

Utorak, 24.12.2019.

14:00

Izvor: Super žena

Ove frizure nosiće se u 2020. godini: Promene počnite od kose FOTO
Foto: depositphoto/pressmaster

Podeli:

Neko će odlučiti da promeni posao, neko da se zategne i krene na fitnes ili u teretanu, a ima onih koji bi rado da promene nešto u svom izgledu.

Kod žena ta promena obično počinje od kose. Ako razmišljate o ovoj promeni, predlažemo vam da pogledate neku od frizura koje će biti apsolutni hit u 2020. godini.

Bob

Bob frizura je ove godine bila jedna od najtraženijih, bar kada su poznate dame u pitanju. Jedna od onih koja je rešila da ima bob frizuru je i Kajli Džener, koja svoju pravu frizuru i dužinu kose pokazuje kada se odmara od perika i nadogradnji.

Shaggy cut

Ovu frizuru učinila je popularnom glumica Dženifer Aniston, tačnije njen lik Rejčel u seriji "Prijatelji". Da se ova frizura ponovo vraća u modu nedavno je potvrdila pevačica Selena Gomez, koja je svoju frizuru promenila u shaggy cut.

Duge ekstenzije

Početkom 2019. godine veoma duga kosa i ekstenzije postale su popularne, a tako će se nastaviti i u sledećoj godini, kada se očekuje da će ekstenzije biti popularnije nego ikada.

Ultrakratka kosa

Ako ste ipak poželele da napravite drastičnu promenu u novoj godini, frizeri preporučuju ultrakratku kosu, koja će takođe biti veoma popularna. Tome je doprinela i glumica Šarliz Teron, koja se nedavno ošišala na kratko.

View this post on Instagram

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Nema sumnje da ćete sa nekom od ovih frizura izgledati drugačije i da će vam promena svakako prijati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare