Četiri horoskopska znaka koja će se ludo zaljubiti u ovoj godini

Početak januara sa sobom donosi i sjajan osećaj novog početka. Savršeno je vreme da se "ispraznite" i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred prema novim mogućnostima. A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini.

Subota, 25.01.2020.

09:00

Izvor: 24sata.hr

Četiri horoskopska znaka koja će se ludo zaljubiti u ovoj godini
Foto: VitalikRadko /Depositphotos

Podeli:

Ako je to nešto o čemu ste razmišljali i ako tome težite, 2020. bi mogla biti vaša godina.

OVAN

Ovan će nekoga upoznati u novoj godini, ali samo ako je voljan da uspori i vodi duboke razgovore. Ovan obično juri kroz život i usredsređuje se na sopstvene ciljeve i dnevni red. Retko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti. Treba da izađu iz svoje komforne zone i otvore se prema nekome ko pokazuje interesovanje za njih. Ako inače izbegavaju da vode teške razgovore, mogli bi da se iznenade vezom koju će uspostaviti. Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

DEVICA

Zahvaljujući Jupiteru, Device će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave. Pronalazak partnera mogao bi da im bude jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komforne zone. Ako lako uđu u novu vezu, ne smeju da misle da će zauvek trajati. Moraju da budu oprezni da se ne bi previše ponadali i dali previše. Ta nova veza najverovatnije će biti dobra zabava, a retko ko će ući u trajniji odnos. Za sve što im se dogodi, Device bi trebalo samo da se usredsrede na zadovoljstvo koje nosi trenutak i veselese sledećima.

STRELAC

Strelac će novu godinu započeti sa zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Mars je ušao u znak Strelca 3. januara, što sa sobom donosi dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Samim tim, čekaju ih zanimljive seksi situacije i flertovi. Od njih zavisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na seksu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije. Sve će da se svodi na ono što traže i trud koji su spremni da ulože u održavanje veze. Ako Strelac to želi da učini službenim, tako će i biti. Kako god bilo, dobro će se zabaviti.

VODOLIJA

Ulaskom u 2020. godinu, planeta ljubavi, Venera, našla se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka podstaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu. Ovo može da bude novo iskustvo za njih, jer oni obično žele da rade sve po svom i retko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Sve što treba da urade je da shvate da treba da puste ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako srećni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare