Selena Gomez zablistala u haljinici boje koju nose samo "hrabre" FOTO

Nedavno je lansirala svoj modni brend simboličnog imena, a na dodeli nagrada "Hollywood Beauty Awards" zablistala je u nikad lepšem izdanju...

Nedelja, 09.02.2020.

10:22

Izvor: Super žena

Selena Gomez zablistala u haljinici boje koju nose samo
Foto: Getty/Tibrina Hobson / Stringer

Podeli:

Pevačica i glumica Selena Gomez je za događaj obukla preslatku haljinicu u puderastoj nijansi koju su stručnjaci s instituta za boje Pantone proglasili jednom od najlaskavijih boja, što je Selena i potvrdila.

Zanimljivu haljinicu s otkrivenim ramenima, mašnicama i rukavima u stilu plašta potpisuje francuski brend Patou, a Selena ju je iskombinovala sa srebrno-zlatnim sandalama s platformom i visokom petom modne kuće Aquazzura, prenosi index.hr.

Stajling je upotpunila upečatljivim debelim prstenjem, a iako je preskočila ostali nakit i modne dodatke, izgledala je jako glamurozno. Utisku je dodatno doprinela i njena frizura - visoka punđa s uvojcima i šiškama koje uokviruju lice , a "šlag na kraju" je bio koralno crveni ruž na usnama koji se pokazao kao savršen odabir uz nežno roze haljinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.