One su bile glavne na partiju nakon Oskara: Slično obučene i obe su imale ovo! FOTO

Na najpopularnijoj zabavi nakon dodele Oskara, onom koji organizuje Veniti fer, pojavila su se mnoga poznata lica i to u spektakularnim izdanjima. A među najistaknutijima su bile glumice Sofija Vergara i Džesika Alba, koje u toaletama s hiljadama sitnih kristala nisu mogle da prođu nezapaženo.

Ponedeljak, 10.02.2020.

10:31

Izvor: Super žena

One su bile glavne na partiju nakon Oskara: Slično obučene i obe su imale ovo! FOTO
Foto: Getty/ Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Džesika je odabrala prekrasnu toaletu bež boje kojom je naglasak stavila na dekolte i vitki struk. Uz ovu kreaciju s potpisom Versačea glumica je ukomponovala i prikladnu torbicu, a kosa joj je bila blago uvijena i prebačena na jednu stranu. Na partiju joj se pridružio i njen suprug Keš Voren.

Sofija je svoje predivne obline istakla u haljini sirena kroja koju potpisuje njen omiljeni modni dvojac Dolče i Gabana. I ona je na zabavu stigla sa svojom jačom polovinom, suprugom Džoom Manđanelom, prenosi Index.hr.

Prelepe glumice su se i zajedno fotografisale na žurci i za tu sliku su vrlo brzo dobile na hiljade lajkova i komplimenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.