Teško zaboravljaju staru ljubav: Ovi znakovi vole da čitaju stare poruke

Čitanje poruka bivšeg partnera nekada izgleda kao čitanje omiljene knjige. Mnogi tako nalaze utehu i bude sećanja na lepe dane koje su proveli u vezi. Kod pojedinih horoskopskih znakova navika je toliko izražena da ih stalno vraća u prošlost, sprečavajući ih da otkriju novu ljubav.

Ponedeljak, 17.02.2020.

08:35

Izvor: Super žena

Teško zaboravljaju staru ljubav: Ovi znakovi vole da čitaju stare poruke
Foto: depositphotos, GaudiLab

Podeli:

Ribe

Govoriti im da zaborave bivšeg partnera potpuno je besmisleno. Ovaj vodeni znak sklon je sanjarenju. Ništa mu ne pomaže da pobegne od stvarnosti kao čitanje starih poruka. Buđenje uspomena vraća ih u razdoblje pre raskida kada su bili puni samopouzdanja. Učiniće sve kako bi se setili nekadašnje sreće, a brisanje starih poruka poslednja je faza oporavka od raskida.

Rak

Reč je o nostalgičnom znaku koji beži u prošlost češće od Riba. Umesto da stvarno sagleda situaciju, radije će maštati o novom susretu s bivšim partnerom i prolaziti kroz događaje iz prošlosti. Čak i kada veza nije prekinuta krivicom Raka, ovaj znak zaboravlja na neprijatne trenutke jer razmišlja samo o pozitivnim stvarima. Radi se o vrlini koja ne pomaže tokom teškog razdoblja. Radije uživaju u zavodljivim rečima bivše ljubavi, nego što bi priznali sebi da je raskid bio najbolja opcija.

Devica

Najčešće su to osobe koje čvrsto stoje na zemlji i vode se principima logike. Zato je veliko iznenađenje što se nalaze u grupi znakova koje muči nostalgija. Radi se o osobama koje su stroge prema sebi. Žele da otkriju prelomni trenutak kada su stvari pošle nizbrdo. Veliki su perfekcionisti i ne vole da ponavljju greške. Raskid doživljavaju kao neuspeh i pokušavaju da nađu sve moguće dokaze koji bi umanjili osećaj krivice. Poruke su az njih pisani trag i dokaz da nisu krivi za brodolom.

Vaga

Nepopravljivi romantici su stalno pod uticajem Venere. Krasi ih sposobnost opraštanja, ali kada je reč o jakim emocijama nisu spremni olako da zaborave prošlost. Pokušavaju da nađu logiku u svemu jer iracionalno veruju da svet funkcioniše na principima pravde i razuma. Danima dešifruju svaki detalj bivše veze. Žele da otkriju prave razloge za ljubavni brodolom, ali i da shvate kako su se našli u blizini osobe s kojom su raskinuli.

Čitanje starih ljubavnih poruka nije korisna navika. Ako ste sigurni da među vama nema ljubavi, najbolje je obrisati poruke. Prošlost neće pomoći da se otkrije nešto novo, piše portal Index.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare