Ista majka: Madonina ćerka izazvala veliku pažnju na Nedelji mode u Londonu

Iako se retko pojavljuje na događajima i generalno na mestima na kojima mogu da je slikaju paparaci, ćerka pop pevačice Madone Lurd ne propušta Nedelje mode.

Utorak, 18.02.2020.

15:52

Izvor: Super žena

Ista majka: Madonina ćerka izazvala veliku pažnju na Nedelji mode u Londonu
Nedelja mode u Njujorku, 2019/Foto: Getty/Jamie McCarthy / Staff

Podeli:

Pre nešto manje od dve godine imala je priliku da se oproba na njujorškoj Nedelji mode, gde je pistom prošetala za rodno neutralan sportski brend "Gypsy Sport", a inače i svake godine budno prati revije iz prvog reda.

Lurd je odlučila da ponovo izađe pred objektive, a to je učinila na londonskoj Nedelji mode na reviji luksuzne modne kuće Barberi. Lurd je sedela pored britanske zvezde devedesetih Skank Anansi, a pažnju je planila zavodljivim kompletom kratkih pantalona i topa po kojem je ova modna kuća prepoznatljiva.

Embed from Getty Images

Oskudnu odeću upotpunila je ribarskim šeširom istog dezena i crnim čizmama do kolena. Imala je i retro ogrlicu "Lolita".

Kako piše Vog, mnogi modni kritičari su se saglasili da Lurd neverovatno liči na svoju majku iz mlađih dana i da se vidi da imaju sličan modni ukus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare