Severina iz devedesetih ili pravo osveženje? Hrvatska pevačica promenila frizuru

Severina je već prepoznatljiva po svojoj dugoj kosi, ali povremeno promeni nijansu. Ovog puta odsekla je šiške i u njenom slučaju dođu kao pravo osveženje.

Utorak, 25.02.2020.

09:53

Izvor: Super žena

Severina iz devedesetih ili pravo osveženje? Hrvatska pevačica promenila frizuru
Foto: Getty/Sean Gallup / Staff

Podeli:

Različite frizure i stilovi su joj odlično stajali, čak i rizične šiške koje samo retki znaju da nose.

Sudeći po njenoj poslednjoj objavi na Instagramu, još jednom se odvažila da odseče šiške, čime je potvrdila da i male promene mnogo znače.
Pevačica je pozirala u društvu supruga pa mu je posvetila nekoliko romantičnih stihova. Ali nikome nije promakao njen novi izgled.

Šiške i romantični pramenovi u kosi istakli su njene crte lica, a posebno su naglašene oči. U kombinaciji s minimalno šminke, ovo se pokazalo kao pun pogodak. Osim toga, stepenasto sečena kosa i razigrane šiške dobitna su kombinacija, koja garantuje mladolik izgled.

"Neverovatno kako ti stoje sve frizure", komentar je jedne obožavateljke a prenosi Index.hr.

"Apelujem na sve žene koje su videle Severinine šiške da svoje NE šišaju! Znate i same da će biti promašaj i da nećete izgledati kao Seve!" našalio se drugi pratilac, dok je bilo i onih koji su zaključili da sada izgleda "kao Severina iz devedesetih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.