Paris Hilton: Ovo je moja "najbolja odluka u životu"

"Ne mislim da je on prava osoba, osećam se kao neverovatna žena i zaslužujem nekog isto tako neverovatnog", kaže naslednica lanca hotela.

Četvrtak, 27.02.2020.

09:33

Izvor: independent.co.uk

Paris Hilton: Ovo je moja
Foto: Getty/Jon Kopaloff / Stringer

Podeli:

Paris Hilton je nedavno izjavila da je otkazivanje njene veridbe sa Krisom Zilkom bila "najbolja odluka" u njenom životu.

Naslednica silnih hotela "Hilton" dve godine je bila u vezi sa glumcem, a svoju veridbu je objavila u januaru 2018. godine tokom skijaškog putovanja u Aspen, Kolarado.

Hilton je u to vreme na Instagramu podelila fotografije prosidbe, otkrivajući da joj je Zilka dao verenički prsten od 20 karata za koji se procenjuje da vredi dva miliona dolara.

39-godišnja Paris je tada objavila: "Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu! Ti si moj san! Hvala ti što si mi pokazao da bajke postoje."

Sledećeg oktobra otkriveno je da su se Hiltonova i Zilka rastali.

U razgovoru za "Kosmopolitan UK" Hiltonovu su pitali da li žali zbog raskida:

"Ne. To je bila najbolja odluka koju sam donela u životu", odgovorila je.

"Samo ne mislim da je on bio prava osoba i osećam se kao neverovatna žena koja zaslužuje nekog jednako neverovatnog."

"Jednostavno nije bilo dobro. Previše sam naporno radila da bih nekom tek tako dala svoj život. On mora da bude savršen."

Embed from Getty Images

Hiltonova je nastavila da objašnjava da uživa u tome što je sama.

"Dobro je nemati nekog da me kontroliše."

"Izlazim sa raznim ljudima i onda uvek postoji rizik da u njih nemam poverenja i strah (da) ako odem iz grada, da će možda na neki način da me osramote. Sada imam sreće što nemam taj strah jer sam nezavisna."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.