Nakon raskida sa srpskom glumicom, Goran Bogdan se zaputio u Beograd: "Muž/evi"

Mnogi regionalni i domaći mediji brujali su o raskidu popularne mlade srpske glumice Jovane Stojiljković i njenog kolege hrvatskog glumca Gorana Bogdana, koji se danas, u društvu voditeljke Antonije Blaće i njenog supruga Hrvoja Brlečića, uputio u Beograd.

Četvrtak, 27.02.2020.

15:23

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Oni su, naime, u Beograd došli kako bi Bogdan prisustvovao konferenciji za medije povodom početka 48. FEST-a. Hrvatski glumacnije ni na koji način otkrio da li je, kako je juče objavio Stori, zaista raskinuo vezu sa srpskom glumicom. On je na svom profilu na Instagramu napisao:

"Bračni trio na obiteljskom putovanju na premijeru u Beograd".

Sličnu fotografiju objavila je i Antonija na svom profilu nastavljajući šalu u istom smeru.

"Muž/evi", napisala je voditeljka.

*ALT

Antonija i Hrvoje veoma su bliski sa Goranom, a voditeljka je jednom prilikom objavila i skrinšot poruke u kojoj Bogdan pita: "Gde nam je muž?"

Inače, prošle godine u julu, uoči premijere druge sezone serije "Senke nad Balkanom" osmesima, nežnim dodirima i pogledima na crvenom tepihu Sarajevo film festivala Goran Bogdan potvrdio je da je u vezi s koleginicom iz serije Jovanom Stojiljković, koja je 12 godina mlađa od njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare