Stižu rode: Pevačica Kejti Peri novim spotom potvrdila trudnoću

Strani mediji bruje o tome kako je Kejti Peri trudna i kakko je to konačno potvrdila u svom novom spotu za pesmu "Nikad nisam nosila belo" (Never Worn White), posvećenju njenom vereniku Orlandu Blumu.

Četvrtak, 05.03.2020.

12:01

Izvor: Super žena

Stižu rode: Pevačica Kejti Peri novim spotom potvrdila trudnoću
Foto:gettyimages/Phillip Faraone

Podeli:

Kako piše Evening Standard, Kejti Peri i Orlando Blum će svoje prvo dete dobiti ovog leta što je i pevačica otkrila u svom novom spotu.

Dugo su kružile glasine o njenog trudnoći kad god bi joj se video stomak u nekoj uskoj haljini, ali sada je pavačica odlučila da to otkrije javnosti na veoma lep način.

Spot i pesma posvećene su njenom vereniku Orlandu Blumu. A kako bi pevačica bolje opisala kako se oseća nego pesmom? A izgleda da je to bio i najlakši način da saopšti da je trudna.

U spotu je otvoreno okazala stomačić, a nakon što je objavila spot, na svom Twitter nalogu je napisala da joj je drago što više to ne mora da sakriva.

Ubro nakon što su joj mnogobrojni obožavaoci čestitali, napravila je duhovit video, pa se može lako zaključiti da, zapravo, više ne bi ni mogla da sakrije stomak.

Mnogi su pored divne vesti koju je objavila, primetili, odnosno, setili su se da je ona ipak bila u braku ranije, pa ova pesma ipak zvuči malo čudno, a pevačica je na te komentare rekla:

„Istina je da nikada nisam nosila belo. Pre deset godina nosila sam sivo, tako da će ovo zaista biti prvi put da nosi belo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare