Demi Lovato tema nedelje: U vezi sa mladom zvezdom, odao ih Instagram VIDEO

Američka pevačica i glumica Demi Lovato se navodno viđa sa zvezdom serije "Mladi i neobuzdani" Maksom Erikom. Par je viđen kako zajedno kupuje namirnice pre nego što su u Los Anđelesu uvedene mere izolacije, a izvori kažu da su Demi i Maks tema nedelje.

Četvrtak, 26.03.2020.

12:27

Izvor: Metro.co.uk

Demi Lovato tema nedelje: U vezi sa mladom zvezdom, odao ih Instagram VIDEO
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

Podeli:

Nagađa se da su se dve zvezde upoznale "pre nekoliko nedelja", a pošto su primorane da ostanu kod kuće zbog pandemije koronavirusa, razmenjuju koketne poruke na Instagramu.

Maks je podelio crno-belu fotografiju na kojoj onako kao usput pokazuje svoje trbušnjake dok pozira u majici. Našalio se uz snimak: "Kad shvatite da je trebalo da spakujete više za svoj boravak u karantinu.. Nek vam je blagosloven ponedeljak ispunjen zdravljem, srećom, sigurnošću, radošću, ljubavlju i smehom..." Demi je na to veselo prokomentarisala: "Slažem se".

Maks je takođe podelio video-snimak kako peva pesmu grupe Koldplej. U drugom klipu peva pesmu "Let Me Love Iou" (Pusti da te volim) od Marija a pesmu je posvetio svom srcu, tako da posle ovoga nema dileme kome bi to moglo biti posvećeno, pošto je Demi na to odgovorila suznim emotikonom i srcem.

Glasine o Deminoj novoj romansi dolaze tri meseca nakon što se razišla od Ostina Vilsona. Raskinuli su u decembru, samo mesec dana nakon što su svoju vezu objavili na Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

to my <3

Објава коју дели MaxEhrich (@maxehrich) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare