Adel potpuno zbunila ljude svojom transformacijom, ali stručnjaci kažu da to nije zbog dijete

Adel je zaprepastila pratioce na Instagramu svojom potpunom transformacijom. U prvom planu je činjenica da je izgubila oko 40 kilograma, ali mnogi primećuju još nešto.

Petak, 08.05.2020.

12:19

Izvor: zena.blic.rs

Default images

Podeli:

Tako drastičan gubitak kilograma, logično, u stanju je da potpuno preobrazi osobu. Međutim, mnogo ljudi primetilo je da Adel izgleda kao potpuno drugačija osoba u licu, i to ne samo zbog gubitka kilograma. Nešto je drugačije, a niko ne može da odredi šta tačno. Međutim, estetski hirurzi veruju da tačno znaju šta je u pitanju.

"Da je u pitanju samo mršavljenje, Adel bi izgledala potpuno drugačije - prevashodno, imala bi veliki višak kože, koji bi se pokazao i na licu", ukazuje dr Čik, estetski hirurg sa jedne klinike u Hempstedu.

"Činjenica da i dalje ima volumen u obrazima i definisanu vilicu jasno pokazuje da je koristila filere da bi sprečila gubitak tkiva na licu", kaže on.

Uz to, dr Lusi Glensi primećuje da Adel sada ima podignutije obrve i šire oči, što je jasan znak da se poslužila i botoksom.

Ni sam način mršavljenja Adel nije potpuno jasan - većina veruje da je podvezala želudac, ali Adel je 2015. godine rekla da "ne želi da ikada ima išta sa plastičnom hirurgijom". "Izgledaću zauvek ovako, pomirite se sa tim", rekla je za "Tajm" 2015. godine, pa mnogi misle i da je kilograme skinula izuzetno restriktivnom dijetom od svega 1000 kalorija dnevno.

"Činjenica je da zrači i izgleda zdravo, ali i da joj lice izgleda izvajano. To bi u slučaju ovako velikog gubitka kilograma bilo nemoguće bez estetske hirurgije, lice bi joj visilo", kaže dr Čik, dodajući da pretpostavlja i da je Adel koristila lasere da bi stimulisala proizvodnju kolagena i zategla kožu, posebno oko očiju, na vilici, vratu i rukama.

"Prirodno mršavljenje ne bi izgledalo tako. Vilica joj je jasno definisana, nema nijednu boru, koža joj ne visi. To je nemoguće", kaže i dr Lusi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.