Ben Aflek podigao vezu sa zgodnom Kubankom na viši nivo FOTO

Čini se da je Ben Aflek svoju romansu sa Anom de Armas podigao na novi nivo, nakon što ju je upoznao sa svojom decom.

Utorak, 26.05.2020.

14:18

Izvor: Metro.co.uk

Default images

Podeli:

Primećeni su ranije ove nedelje kako se šetaju sa Benovom decom - Violetom, Serafinom i Semjuelom - iz njegovog braka sa glumicom Dženifer Garner. Svi su nosili maske dok su šetali sa svojim psima oko Brentvuda. Ben i Ana ne kriju svoju vezu odnedavno pošto su ranije ovog meseca objavili to na Instagramu.

Ana je kubansko-španska glumica koja se rodila 30. aprila 1988. u Havani na Kubi - što znači da je upravo proslavila 32. rođendan. Svoju glumačku karijeru započela je u španskim filmovima kada se preselila u Madrid sa 18 godina. Još 2014. godine se uputila u Los Anđeles u želji da "osvoji" Hollivood.

Njena zapaženija uloga bila je u filmu "Blejd Raner 2049" u 2017. godini, u kojem je igrala AI hologramsku devojku Džoi lika Rajana Goslinga - dok je i sama osvojila nominaciju za Zlatni globus za svoju ulogu u filmu "Nož u leđa" 2019. godine kao medicinska sestra imigranta Marta Kabrera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.