Otkrivene tajne dijete pomoću koje je Adel skinula 44 kilograma

Kao što je već poznato, pevačica Adel uspela je da se prepolovi smršavši oko 44 kilograma. Sada znamo i kako joj je to pošlo za rukom.

Ponedeljak, 10.08.2020.

12:25

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Naime, radi se o "Sirtfood" dijeti uz koju, kako tvrde stručnjaci, za sedam dana možete da skinete tri kilograma, a da se ne odričete poslastica kao što su čokolada, vino i kafa, piše San.

Ova dijeta se sastoji od dve faze, a ukupno traje tri nedelje, nakon čega možete da održavate rezultate.

Nutricionista Eidan Gogins otkrio je da je Adel po;ela da primenjuje taj plan ishrane 2016. godine.

"Njena transformacija bila je 90 odsto sirtfood dijeta, a samo 10 odsto svakodnevne vežbe. Obožavala je tu dijetu. Pomogla joj je da izgleda fantastično. Adel je skinula 44 kilograma pomoću ove dijete", rekao je Eidan.

Prva faza traje sedam dana i uključuje znatnu restrikciju kalorija, tačnije do 1000 kalorija dnevno, te konzumiranje zelenog čaja i malo čokolade. Cilj je svakako da se naglo podstakne mršavljenje ubrzavanjem metabolizma.

U drugoj fazi, koja traje dve nedelje, možete da imate tri obroka i pijete sokove.

Treća faza je da ove dve faze možete ponavljati koliko god želite, ali nastavite svoju uobičajenu ishranu sa što više zdravih namirnica koje propagira ova dijeta. Sirtfud dijeta se bazira na upotrebi namirnica koje podstiču proizvodnju enzima u telu koji je poznat kao sirtuin. Prema nekim istraživanjima, ovaj enzim utiče na metabolizam pospešujući brže sagorevanje kalorija, a pored toga, postoji i njegov uticaj na smanjenje upalnih procesa i zaštitu ćelija organizma.

Cilj je povećanje unosa svih zdravih namirnica, a to su jabuke, citrusno voće, peršun, borovnice, zeleni čaj, soja, jagode, kurkuma, maslinovo ulje, crveni luk, rukola, kelj i drugo.

Pevačica, koja je kombinovala zdravu ishranu sa svakodnevnim vežbanjem, oduševila je fanove nakon što je objavila fotografiju na kojoj se odmah primetila njena nova figura.

Stručnjaci napominju da na ovoj dijeti možete biti samo ako nemate ozbiljnih zdravstvenih problema.

Iako su stručnjaci ranije tvrdili da nije u pitanju dijeta, izgleda da je ishrana ipak imala udela u Adelinoj transformaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.