Žena saznala da ju je muž varao tek kad je javno objavio da se ženi

Kada je Nikita Moreno videla da se njen bivši suprug ponovno ženi i da je vest o tome objavio u Njujork tajmsu, došla je do zapanjujućeg saznanja - varao ju je dok su još bili zajedno.

Ponedeljak, 14.09.2020.

10:52

Izvor: B92

Žena saznala da ju je muž varao tek kad je javno objavio da se ženi
Foto: depositphotos/VitalikRadko

Podeli:

"Prema onome što je objavljeno u Njujork tajmsu, Rob i Loen započeli su vezu u januaru 2017. Tamo stoji da je ovo Robu prvi brak. To me je iznenadilo - jer sam mu ja bila supruga u januaru te iste godine", objasnila je Nikita Moreno za Njujork post.

"Rastali smo se krajem marta te godine, a zvanično se razveli u januaru 2018. Nikada nisam tačno razumela zašto, dok o tome nisam pročitala u novinama", dodala je.

Najava venčanja objavljena je 7. avgusta, a započinje njihovim simpatičnim susretom u teretani.

"Ona je jedna od retkih žena koja je dizala tegove i bila je zapanjujuća", izjavio je Robert Palmer.

Zatim objašnjava kako su uopšte počeli da izlaze i zaljubili se, a završava njihovom veridbom i venčanjem u Muzeju umetnosti u Konektikatu.

Palmer je Loren Mejlijan nazvao osobom s kojom želi da provede ostatak života.

"Ovo je najsmislenija, najdublja veza koju sam ikad imao", izjavio je.

Nikita Moreno je ispričala da su se ona i Palmer venčali na građanskoj ceremoniji 2015. godine i da su planirali veliko venčanje za avgust 2017. Ali on je to otkazao u martu, ne dajući joj poseban razlog za tu odluku, prenosi hrvatski Indeks.

"Dugo sam znala da nešto nije u redu. Sumnjala sam da me je prevario, ali kad sam mu to rekla, nije mi ništa odgovorio", rekla je Nikita Moreno.

Nakon što je cela situacija postala viralna na internetu i nakon što je većina korisnika interneta, kako prenosi CNN, stala na stranu Nikite Moreno, oglasio se i Palmer.

"Nikita i ja smo se razveli i oboje smo pristali na uzajamni i prijateljski razvod. To me sve jako iznenađuje i nisam mislio da bi ikada došlo do problema. Srećan sam sa svojom porodicom i Nikiti želim sve najbolje", izjavio je za CNN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare