Glumica zatekla ćerke s pivom - odmah osuta "paljba"; "Nije me briga, to je sentimentalna stvar"

Glumica Kristen Bel (40) objavila je kako je nedavno zatekla ćerkice kako piju bezalkoholno pivo tokom časa na Zumu, ali i da postoji simpatičan razlog zbog kog njene devojčice toliko vole to piće.

Sreda, 16.09.2020.

11:54

Izvor: Super žena

Glumica zatekla ćerke s pivom - odmah osuta
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison, Staff

Podeli:

Američka glumica i pevačica, najpoznatija po naslovnoj ulozi u seriji i filmu "Veronika Mars", otvoreno je govorila o tome kako njena deca na zanimljiv način podržavaju trezvenost oca Deksa Šeparda. Dok glumac iz poznate serije "Ranč" slavi 16 godina otkako ne pije, Bel je otkrila u potkastu "Say yes" sa Karlom Hol da su ćerke Delta (5) i Linkoln (7) aktivno uključene u njegovu odluku da više ne pije.

Komentari ove vesti su prilično negativni, ali ona ne haje za to. Korisnici društvenih mreža osuli su paljbu: "Pa to i dalje ima alkohola", "Još jedna holivudska luda koja pronalazi izgovore za svoje neodgovvorno ponašanje", "Ovi ljudi su van svakog dodira sa realnošću i tim šta je primereno"...

Priznajući da je znala da će za priču dobiti "mnogo kritika", glumica iz "Zaleđenog kraljevstva" rekla je da joj nije stalo.

"Dozvoljavam vam da mi date bilo koji savet, bilo ko od vas slušalaca“, počela je. "Slobodno mi recite da sam užasan roditelj. Nije me briga. Mislim da sam sjajan roditelj. Učim svaki dan."

Tom prilikom je podsetila da je Šepard prethodne noći kući doneo šest pakovanja "bezalkoholnog" piva, za koje kompanija naglašava da ima "manje od 0,5 odsto alkohola", Bel je objasnila da su njene ćerke navikle na ukus tog pića i da ga čak naručuju u restoranima.

"Razlog za to je taj što, kad smo dobili prvo dete, moj muž bi ga stavio u nosiljku i tako bismo šetali komšilukom. U ruku bi ubacio bezalkoholno pivo, a beba bi ga ščepala i prinela ustima", nastavila je.

"To je sentimentalna stvar za moje devojčice, zar ne? Zbog toga se osećaju blisko sa ocem."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.