Šokantna priznanja supruge Vila Smita: "Bila sam zavisna od seks-igračaka"

Džejda Smit udala se za glumca Vila Smita 1997. godine. Od tada su njih dvoje, bar kako se do skoro verovalo, bili u skladnom braku, iako su kao i većina parova znali da imaju i svojih razmirica. Ipak, šokirali su svet nedavnim priznanjem da da povremeno razmjenjuju partnere sa drugim parovima, ali i da uživaju u orgijama.

Subota, 19.09.2020.

13:05

Izvor: Fokus

Šokantna priznanja supruge Vila Smita:
Foto: Gettyimages/Kevin Winter

Podeli:

Par nikad nije skrivao da njihov brak nije bio savršen, a to nisu baš ni mogli jer su stalno bili pod lupom javnosti, budući da su oboje poznati glumci. Pre nekoliko meseci, Džejda je potvrdila da je varala Vila.

Ona je nedavno pokrenula rijaliti šou na internetu, u kom sedi za crvenim stolom i priča iskreno o svemu. Emisija se, prigodno, zove "Red Table Talk".

Sa njom sedi i ćerka Vilou, koja svake nedelje sluša seksualna iskustva majke. Gledaocima se u početku sviđala iskrenost i otkrivanje porodičnih tajni, ali stvari su otišle predaleko kad je Džejda priznala da je imala polni odnos "u troje".

"Jednom sam imala trojku. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetim", rekla je.

U jednoj od ranijih epizoda, Džejda je otkrila i da je bila zavisna od pornografije, ali i da ju je baka naučila kako da se samozadovoljava još od devete godine.

"Htela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega", objasnila je Džejda Smit.

Neko vrijeme bila je opsednuta i kupovinom seksualnih igračaka.

"Počela sam da istraujem i postala sam zavisnik od igračaka. Tada sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet puta dnevno. To je bilo vreme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila zavisnost", priznala je.

Suprugu Vilu, s kojim ima dvoje dece, sina Džejdena i ćerku Vilou, nije o tome ništa govorila. On je sve saznao naknadno. ali je rekao da ga to nije uznemirilo, jer je ona njegova "kraljica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.