Razvodi se Sulejman Veličanstveni: "Nedostaje mu strasti i žara"

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije "1001 noć", u martu je dobila drugo dete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom, kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana, a sada se pojavila informacija da se slavni par razvodi.

Petak, 25.09.2020.

14:30

Izvor: super zena

Razvodi se Sulejman Veličanstveni:
Foto: GettyImages / S. Alemdar / Stringer

Podeli:

Kako pišu turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

"Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvek rastati", rekao je izvor blizak paru.

Navodno, 50-godišnji Halit već je počeo da se dopisuje sa drugom ženom, za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

"Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi", dodao je izvor.

Mnogi fanovi su glumca zbog ovoga osudili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.