Nedeljni horoskop: Ribe čekaju lepa dešavanja, Bikovi da pripaze na nervozu

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 28.09. do 04.10.2020. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 27.09.2020.

16:45

Izvor: Astrolog Olga Saviæ

Nedeljni horoskop: Ribe čekaju lepa dešavanja, Bikovi da pripaze na nervozu

Podeli:

OVAN

Hrana
Dosta nervozni dani su pred vama. Hranom ne možete otkloniti probleme, ali možete pomoći svom organizmu da se na lakši način izbori sa njima. Jedite povrće sa puno minerala i vitamina, kao što su spanać, tikvice, patlidžan, slatki krompir. Pomoći će i čaj od koprive ili matičnjaka.

Ljubav
Do prvog oktobra – sve će se odvijati onim tokovima koji su i do sada funkcionisali sa naglaskom na strasti i vrućoj ljubavi, umiksovano sa po kojim vašim impulsivnim potezom kojim kao da provocirate partnera. No, pun Mesec baš tog prvog oktobra u vašem znaku može sve to gurnuti korak dalje i učiniti da vaši postupci budu impulsivniji nego inače. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko se voljena osoba povuče i zatvori u sebe. Slobodni Ovnovi – može biti nekih interesantnih dešavanja i signala koje vam šalje osoba koja se prilično zagrejala za vas. Ne propuštajte priliku, žalićete kasnije zbog toga.

Posao
Neke situacije ćete lako rešavati ili pokretati, u drugima ćete se saplitati i suočavati se sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promenite način rada ili pristup obavezama. Ovo može biti izraženije u drugom delu sedmice pa pokušajte da budete prilagodljiviji i kontrolišite svoj temperament. Napeti ste zbog informacija koje očekujete ili oko dozvola, papirologije koja vam je bitna za nastavak posla.

Novac
Ima interesantnih dešavanja na polju finansija. Smeše vam se neke parice...

Zdravlje
Potencijalni problemi sa stomačnim delom i urogenitalnom regijom.

*ALT

BIK

Hrana
U ovom periodu možete sebe ograničiti po pitanju nekih namirnica koje izuzetno volite, ali koje evidentno ne prijaju vašem organizmu (ili što se varenja ili što se kilograma tiče). Za bolji rad creva uzimajte probiotik jogurte sa smanjenim procentom masti.

Ljubav
Vi ste u ovoj nedelji prilično nervozni – to i može i ne mora biti zbog situacija koje se vezuju za vaša partnerstva. Sad, da li će se to preliti i u odnos sa voljenom osobom – pa, jednim delom jeste moguće. Trudićete se vi da dragom biću posvetite dovoljno pažnje ali i sami ćete shvatati da je to nekako polovično i da ne radite ništa zaista srcem. Partner vas iznenađuje prijatno postupcima i rečima koji vam direktno u dušu zadiru.....a onda vas u nekom momentu iznervira. Batalite nerviranje, uživajte. Slobodni Bikovi – suprotni pol se jače aktivira prema vama u ovoj sedmici. Zanimljiva su vam ova dešavanja.

Posao
Kulminacija nervoze u poslovnim dešavanjima nastupiće sredinom nedelje, oko punog Meseca. Tvrdoglavost od strane svih učesnika je sada na vrhuncu i može izgledati kao da ne postoji teorijska šansa da se pronađe adekvatno rešenje. Ipak ono postoji – potrebno je da vi uključite racio i praktičnost a zajedno sa njima i dozu proračunatosti i da shvatite da na taj način apsolutno vladate situacijom. Sa šefovima se ne svađajte, a gledajte da papirološka pitanja budu završena na vreme i bez grešaka.

Novac
Izdaci početkom nedelje.

Zdravlje
Nervoza i pojačan stres koji utiču na spavanje. Mogući problemi sa stomakom.

*ALT

BLIZANCI

Hrana
Što se navika po pitanju ishrane tiče, i niste toliko loši u ovoj nedelji. Jedino što bih vam preporučila jeste da u večernjim satima ne konzumirate tešku hranu, jer ćete imati problem sa varenjem, pa samim tim i nemirnu noć.

Ljubav
Pojedinačno, ni partner ni vi niste u nekom sjajnom raspoloženju ali zajednički – možete podržati i pomoći jedno drugom. To ne mora da bude konkretna pomoć – neki put je dovoljno i da saslušamo drugu stranu i pokažemo razumevanje – da bi se ona osećala bolje. Bitno je da imate preduslove da provedete relativno mirnu sedmicu, a čak i da podignete strasti na viši nivo. Slobodni Blizanci – više emotivnih izazova oko vas. Ima tu dešavanja i u krugu prijatelja i preko društvenih mreža i kontakata – ovo može biti zanimljiva nedelja u kojoj ćete se vi osećati živo, podstaknuto i pozitivno napeto.

Posao
Merkur, vaš vladar nalazi se u polju poslovne svakodnevice i obaveza i tu će zbog svoje nastupajuće retrogradnosti boraviti prilično dugo – Evidentno je da je pred vama period koji vam donosi pojačane poslovne zahteve, ali istovremeno i period koji može doneti vaše „odskakanje“ od ostalih kolega što se rezultata tiče. Sa ulaskom Venere u znak Device od polovine sedmice i Blizanci koji se bave privatnim poslom, naročito uslužnim delatnostima – mogu pokrenuti na jači način svoje poslovanje.

Novac
Nedelja sa dosta neplaniranih izdataka.

Zdravlje
Vreme je da se više posvetite očuvanju svog zdravlja. Potreba da se neke navike promene.

*ALT

RAK

Hrana
Ove nedelje lako ćete otići u preterivanje, ne samo kada je hrana u pitanju, već i alkohol, kafa...kao da ćete se truditi da svoj organizam opteretite štetnim namirnicama i navikama. Uzimajte više tečnosti, čajeva, voćnih napitaka. Ne preskačite obroke i ne zamenjujte ih grickalicama.

Ljubav
Potreba za ljubavlju, sigurnošću i mirom je u ovoj sedmici posebno izražena. Teško vam je da se i dalje borite sami sa sobom jer vam se čini da nikakve odluke koje ste do sada donosili nisu funkcionisale. Postoji prostor da sada krenete ka rešavanju situacija u svojim partnerstvima ali je neophodno da vi napravite poteze koji su drugačiji od dosadašnjih. Vreme velike čistke, ali istovremeno i vreme velikih sređivanja u vašim emotivnim relacijama je zvanično počelo. Slobodni Rakovi – jedna osoba će u ovoj nedelji ušetati u vaš život – privlačnost je ogromna, ali prepreke postoje. Rešavajte ih, jednu po jednu.

Posao
Pun Mesec u vašem polju karijere sredinom sedmice donosi kulminaciju zahtevnog i napornog perioda. Svesni ste šta morate učiniti, ali i dalje to shvatate kao pretežak zadatak. Ipak, promene polako počinju da nastupaju i u ovoj sedmici vas očekuju veće poslovne aktivnosti koje će početi da donose rezultate. Ok, možda su sada ti rezultati još uvek sitni, ali vremenom će to krenuti ozbiljnije na bolje. Unesite neke nove elemente u svoj posao, kreativni ste i puni ideja i greota je da to ne iskoristite.

Novac
U ovoj će sedmici novca biti.

Zdravlje
Naglašena nervoza. Više radite na sebi, smirujte se, odmarajte, šetajte.

*ALT

LAV

Hrana
Nešto ste „njanjavi“ tokom ove nedelje, pa je potrebno da malo pojačate hranu, ali ne slatkišima, pecivima, premasnim i prezačinjenim namirnicama. Jedite ribu, bilo rečnu ili morsku, jedite banane, orašaste plodove, bobičasto voće – ovo je dobra hrana za popravljanje raspoloženja i energiju.

Ljubav
Ovaj vam period daje šansu da se pomirite sami sa sobom. Dobar kontakt između Venere u vašem znaku sa Marsom doneće vam strast, ali ta strast sada nije problem kod vas. Problem je to što se sve u vašim partnerstvima odvija drugačije od onog što vi očekujete i što vam neke misli i pitanja i dalje kopaju po glavi. Pitanja utišajte i pogledajte u realnost – u realnosti je sada sve u redu, vaša veza ne blista možda punim sjajem, ali vas veže neraskidivim nitima. Slobodni Lavovi – ključanje koje već izvesno vreme postoji između jedne osobe i vas u ovoj će nedelji dovesti do eksplozije strasti. Šta ćete dalje, ne znam.

Posao
Da, posao vam donosi napetost i tenziju, ali istovremeno donosi i to da se vi pokrećete i pronalazite načine da ga unapredite i osvežite. Dobri potezi koje ste povlačili u prethodnom periodu vrlo brzo će dati rezultate – već u ovoj sedmici sledi vam pokretanje. Kao da ćete vi posložiti neke stvari u svojoj glavi – doneti sebi mir a samim tim imati i jaču mogućnost da se istinski posvetite onome od čega se živi. Uspevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama.

Novac
Poboljšanje finansija je sporo, ali se ipak nešto kreće na bolje.

Zdravlje
Kada poradite malo na sebi i svojim navikama i zdravlje će krenuti na bolje.

*ALT

DEVICA

Hrana
U ovom periodu morate da se trudite da ne preskačete obroke zbog manjka vremena i da pokušate da se držite dobrih životnih navika koje ste pokrenuli. Uvek odvojite dovoljno vremena za kvalitetan obrok, koji će vam doneti energiju.

Ljubav
Prelazak Merkura koji vlada vašim znakom u Škorpiju i vaše polje komunikacije doneće Devicama suštinsku potrebu da raščišćavaju i sređuju situaciju u svojim emotivnim partnerstvima. Pogledaćete u sebe i videti šta je to što vas koči i što vam smeta i pokušaćete da ispravite, a samim tim – krenućete putem koji može da donese stabilniji odnos sa voljenom osobom. Imaćete jaču inicijativu prema partneru i svojom aktivnošću podsticati i njega. Slobodne Device – Ulazak Venere u vaš znak u drugom delu sedmice otvara vam period pun šansi da se konačno emotivno stabilizujete i smirite.

Posao
Zvanično, ušli ste u period rešavanja, pokretanja, razrešenja u poslovnom segmentu. Da se razumemo – to ama nikako ne znači da ćete sve obaviti i srediti u ovoj nedelji, ali znači da već od sada vučete konkretnije poteze koji donose još konkretnije rezultate. U vašem znaku je Venera, vaš vladar je otišao u polje komunikacije, pokreta i dogovora – sada je trenutak da kombinacijom diplomatije, praktičnosti, rešenosti, dobre organizacije i prodiranja u suštinu problema – otvorite sebi odličan poslovni period.

Novac
Poboljšanje finansija je lagano, ali vidljivo.

Zdravlje
Nervoza i napetost će biti naglašeni u prvom delu nedelje.

*ALT

VAGA

Hrana
Izbegavajte pretešku i premasnu hranu, jer će vas ona činiti umornima i nadutima, samo ćete kunjati i mrzeće vas da se pomerite s mesta. Potrebni su vam laki obroci, ali vam je potrebno i više tečnosti. Uzimajte čajeve, naročito od korena maslačka i kukuruzne svile, peršuna i koprive.

Ljubav
Venera, vaša vladarka jeste u dobrom odnosu sa Marsom, partnerskom planetom početkom nedelje, ali to je odnos koji je najpre zasnovan na vatri i strasti. A znate i sami – vatru je teško kontrolisati....Pun Mesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava polovinom sedmice može doneti kulminaciju nervoze između voljene osobe i vas i neko vaše povlačenje u tišinu posle toga. Venera ulazi u vaše polje tajni i tišine – očigledno dolazi vreme da malo porazgovarate sami sa sobom i vidite šta i kako dalje. Slobodne Vage – itekako je moguć ulazak u tajnu emotivnu priču, strasti van kontrole vas mogu uvući u nju.

Posao
Neki vaši potezi iz prethodnog perioda dali su svoje rezultate. Možda su polovični, možda niste u potpunosti zadovoljni njima, ali takvi su kakvi su. Vi bolje trenutno nemate, ali ih možete kroz vreme ostvariti. Sada jeste trenutak da odbacite sve ono što je nebitno a vezuje se za posao i da zaronite u suštinu. Batalite velike planove, posvetite se onima koji su praktični i koji vam odmah donose rezultate. Period je dobar da počnete da radite stvari na drugačiji način od dosadašnjeg.

Novac
Novca će biti.

Zdravlje
Menjajte navike, obratite pažnju na ishranu, više se odmarajte.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana
E, kad vas spopadnu stomačni problemi ili kada se budete osećali kao izduvan balon, setićete se da ne preskačete doručak, da ne jedete samo jednom dnevno u večernjim satima....i da brza hrana i slatkiši nisu obroci....

Ljubav
Merkur je prešao u vaše polje ličnosti i Škorpije će konačno progovoriti o svemu onome što ih muči, pokušati da svojom inicijativom poboljšaju stanje u partnerstvima u kojima su, pokušaće da transformišu sebe, a samim tim i odnos sa voljenom osobom. Da li ćete uspeti? Pa, sve zavisi od toga koliko ste spremni da čekate i junački se trudite. A to će vam biti neophodno za uspeh, da znate. Slobodne Škorpije – neko vas svojim sjajem neodoljivo privlači i naravno da ćete se zaleteti, kao moljac na fenjer. Da li ćete biti „spaljeni“? Ne. Da li ćete postići baš sve ono što želite? Ne. Pomaci će biti napravljeni, ali ne potpuno

Posao
Sve svoje napetosti lečićete kroz posao i kroz aktivnost. No, istovremeno će vam posao donositi dodatne frustracije, ali one koje vi možete i uspevate da savladate. Kako god okrenuli, trenutno ste u začaranom krugu zvanom – nema odmora dok traje obnova. Ima samo red, rad, disciplina, trud i mnogo znoja. Da li možete da ostvarite svoje poslovne aspiracije? Ama bre, naravno da možete – samo je problem u tome što to ne može da ide odmah, preko noći. Mora da se pregalnički rmba, a vi to sad možete.

Novac
Biće para, za to ne brinite.

Zdravlje
U ovom segmentu nema opuštanja – ko se čuva, i Bog ga čuva.

*ALT

STRELAC

Hrana
Jednim delom ste vi svesni da vaš način života i ishrane umnogome utiče i na to kako izgledate, ali još više na to kako se osećate. Govorite sebi da je vreme da se dovedete u red, ali nikako da to zaista otpočnete. Ovo vam je odlična sedmica, iskoristite je i donesite neke zdrave odluke.

Ljubav
Kako god okrenuli, sve što je vezano za emotivna partnerstva u kojima ste ići će polovično. To ne mora da označi da će biti napetosti i rasprava, ma jok. Može na primer da donese da su vaši zajednički momenti retki, da nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Da oboje morate da obraćate više pažnje na neke druge životne situacije. Pa dobro, šta sad – i ako vremena ima malo, bitno je kako ga koristite, zar ne? Pomozite jedno drugom, podržite se. Slobodni Strelčevi – ako vi znate šta radite kad je ljubav u pitanju, onda svaka vam čast. Na jednu osobu gledate, na drugu mislite....a sa trećom se dopisujete.

Posao
Dok se neke poslovne stvari kreću i napreduju, druge stoje. Niste u pitanju vi i problem koji dolazi sa vaše strane, problem je u drugim osobama i okolnostima koje su „digle rampu“ i ne spuštaju je. U ovoj nedelji pokušavate da pronađete rešenja za neka od ovih pitanja. Moguće je da će se jedna osoba ponuditi da vam pomogne, ali rezultate njenog truda videćemo tek u sledećoj nedelji. U svakodnevnom obavljanju obaveza imaćete povremene zastoje, ali ćete ipak sve uspevati da postignete na vreme.

Novac
Prilivi nisu loši, ali troškovi i dalje dolaze u prvi plan.

Zdravlje
Mentalna opterećenost.

*ALT

JARAC

Hrana
U periodu ste kada biste mogli istinski da uživate u hrani, da se malo opustite i date sebi na volju. Ipak, postoji u vama kočnica koja kao da vam kaže – ovo ne može...ili - sad bi bilo dosta. I vi ste skloni da je poslušate i prekinete onda kada je najslađe....

Ljubav
Saturn 29-og u vašem znaku kreće direktnim hodom. Zajedno sa njim, krenuće i razrešenja svake vrste i moći ćete da primenite sve ono što ste na teži način do sada naučili (oni koji nisu ništa naučili nek ne brinu, situacije će se same pobrinuti da im pokažu gde su zakazali). U ovoj nedelji prihvatite da se nešto kod partnera menja. Ako je pozitivno, lako ćemo sa tim. Ako je u nekom po vas negativnom pravcu – pokušajte da strpljenjem i mirom rešavate. Slobodni Jarčevi – preko prijatelja, društvenih mreža i kontakata sada stižu potencijalne ljubavne prilike. Nešto se lagano pomera na bolje.

Posao
Pred vama je solidna poslovna sedmica. Ne mogu da kažem da će u njoj sve biti savršeno, ali neke situacije koje su do sada kočile i blokirale počeće da se otvaraju. U suštini, sve ono što ste uložili u prethodnih šest meseci u posao, sav trud i napor koji ste pokazali – sada će početi da donosi svoja ostvarenja. Da, ta ostvarenja i dalje idu jako sporo i kroz težinu, ali idu. Moguće je čak da ćete u ovom periodu dobiti nove poslovne ponude ili nove poslovne predloge o kojima vredi razmisliti.

Novac
Novac polako dolazi, ali dolazi.

Zdravlje
Osetljive tačke su leđa, zglobovi i stomak.

*ALT

VODOLIJA

Hrana
Vi ove nedelje funkcionišete u fazonu – očas posla nabacite koje kilce....ali očas posla to isto kilce i skinete. U prevodu – stalno ćete varirati, ali ta variranja neće biti drastična. Savet – uvedite nešto više kuvanih jela, variva, jedite „na kašiku“....

Ljubav
Saturn u vašem polju podsvesti koji vam je brčkao misli, donosio strahove i blokade – kreće direktno 29-og. Da li to znači da ćete svoje nedoumice po pitanju partnerstva rešiti koliko odmah? Ma ne. Ali znači da ste ušli u period u kojem ćete se lakše dogovoriti prvenstveno sami sa sobom, pa onda i sa voljenom osobom. E sad, to što će neki dogovori podrazumevati i dogovor o razlazu – pa šta da se radi, tako je kako je. Slobodne Vodolije – vi ćete u ovoj nedelji povlačiti ludo hrabre poteze... U prevodu – koliko ste kočili sebe po pitanju jedne osobe, toliko se sada možete odjednom otkočiti....i u potpunosti iznenaditi drugu stranu. Kakve će rezultate ovo doneti – ko to zna....Verovatno polovične.

Posao
Pun Mesec u vašem polju komunikacije i pokreta, dogovora – govori o ogromnoj količini energije koja vam očas posla može otvoriti neke situacije koje su prilično dugo bile zablokirane. Merkur u polju karijere dodatno govori o pokretu, o potezima koje povlačite – sve u suštinskoj želji da napravite ogromnu promenu. Da li ćete uspeti u tome? Da. Možda neće sve biti rešeno odmah, ali ova nedelja je prvi korak na vašem poslovnom putu i nekim sjajnim situacijama koje su pred vama.

Novac
Privlačite novac u ovoj nedelji. Pošto ga privučete, gledajte da ga zadržite.

Zdravlje
Nervoza, problem sa spavanjem, moguće manje povrede u nepažnji.

RIBE

Hrana
Vama ove sedmice treba hrana da se njome tešite. Zato ćete toliko uživati u čokoladama, slatkišima, poslasticama koje obožavate. Kako će se to odraziti na vaše varenje, nećete mnogo razmišljati. No, kada vas u drugom delu nedelje „stisnu“ problemi sa želucem, možda ćete se opametiti....

Ljubav
Merkur, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima nalazi se u vama srodnom znaku Škorpije. Takođe, Venera prelazi u vaše polje partnerstava i braka u drugom delu sedmice. U prevodu – razumevanje i suštinska potreba da se prilagodite jedno drugom, kao i neka lepa dešavanja – krenuće intenzivnije između partnera i vas. Ne mogu reći da će vam srce biti u potpunosti na mestu, ali biće vam jasno vidljivo da se stvari menjaju na bolje. Slobodne Ribe – nečija inicijativa prema vama se pojačava i vi se ovaj put nećete sklanjati niti pobeći, naprotiv. Spremni ste da odgovorite na udvaranje ove osobe.

Posao
Sve vezano za vaš posao ide kako treba, koliko god vi bili skloni da na prvo mesto stavljate one negativne stvari, a pozitivne gurali u drugi plan. Poenta je u tome da ste na svom radnom mestu priznati a da imate priliku da ta priznanja postanu još realnija i stabilnija. Ne mogu da vam obećam da ćete u ovoj nedelji imati mirno more u poslovnim dešavanjima, ali mogu da kažem da ćete svaku prepreku rešiti na zadovoljavajuć način.Više obratite pažnju na papirološka pitanja, moguće su greške.

Novac
Ovaj segment još uvek ne možete srediti na zadovoljavajuć način.

Zdravlje
Moguć problem sa krajnicima ili sa zubima. Obratite pažnju na ishranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare