Moćne i starije muškarce osvajala je lepotom: Brojne operacije i alkohol izmenili su njeno lice

Karla Bruni danas je supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, odnosno bivša prva dama Francuske.

Sreda, 07.10.2020.

09:15

Izvor: Super žena

Moćne i starije muškarce osvajala je lepotom: Brojne operacije i alkohol izmenili su njeno lice
Karla Bruni desno/Foto: Getty/Anthony Ghnassia / Stringer

Podeli:

Nekada je 52-godišnja Karla Bruni bila top-model, kantautor i pevačica. Danas je supruga bivšeg francuskog predsednika, ali i dalje snima albume. Italijanku je nekada krasila zadivljujuća lepota, ali nažalost, podlegla je brojnim operacijama, botoksu i sličnom, zbog čega je danas vidno izobličena. U braku sa Sarkozijem je od 2008. godine.

Njeni medijski istupi danas su vrlo retki, pa je sve iznenadio intervju za britanski "Telegraf" u kojem je progovorila o suprugu, karantinu s porodicom, karijeri, ali i problemima s alkoholom.

"Pre smo se retko viđali tokom dana, a sada sam imala priliku da vidim kako drema u 15 sati. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam album", rekla je Karla, koja je priznala da je tokom karantina ostavila alkohol.

*ALT

"Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam da budem umerena", poručila je Karla Bruni, kao i to da je karantin bio izazov za celu porodicu te da su se skoro "poubijali".

"Imali smo punu kuću. S nama je bila kći Đulija, koja u oktobru puni 9 godina, moja majka, ali i njegova sestra. Mojoj majci je 91, a njegovoj sestri 95. Italijanski zatvor, zamalo smo poubijali jedni druge", poručila je Karla Bruni, prenosi RTL. Za supruga je nadalje istakla da su se upoznali u pravo vreme.

"Dvadeset godina ranije trebala bi mu supruga koja bi mu bila lojalnija. A ja se nikad ne bih zbližila s muškarcem koji ima tako snažan i dominantan karakter. Ali upoznali smo se kada smo bili dovoljno snažni jedno za drugo", istakla je, te dodala i to da njen suprug ne pije alkohol, pa nije znao kroz šta ona prolazi.

*ALT

"Nije popio ni kap alkohola u svom životu. Pati od jakih glavobolja, a kada je bio mlađi strahovao je od toga kako bi mogao da reaguje na alkohol. Tako da nije svestan pozitivnih strana alkohola. Rekla sam mu: 'Drago mi je da ne znaš, inače bi ceo dan provodio u kafiću'", objasnila je u šali.

Takođe, dodala je da strasti među njima ne nedostaje.

"Na jugu Francuske imamo veliku kuću. Imamo prostor za rad, on za pisanje, ja za muziku. Za ljubav smo imali spavaću sobu, s ključem i debelim zidovima", pohvalila se nekadašnja manekenka.

Do svoje 20. godine Karla Bruni je bila među 20 najbolje plaćenih modela na svetu, a zavela je brojne poznate i starije muškarce. Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, za njom su uzdisali muškarci širom sveta.

Ni javnost nije mogla da se zasiti njene lepote i šarma, a upućeniji izvori tvrde da je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine. Šuškalo se da je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu da njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Karlu Bruni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.