Viktorija Bekam uzima kolagen u prahu za doručak kao deo svoje veganske ishrane

Viktorija Bekam, koja je često govorila o svojim bitkama sa aknama, pokazala je svoj ormar sa suplementima i rekla da su sve namirnice veganske i napravljene za ljude na biljnoj ishrani.

Sreda, 07.10.2020.

14:34

Izvor: B92

Viktorija Bekam uzima kolagen u prahu za doručak kao deo svoje veganske ishrane
Foto: GettyImages, Matt Winkelmeyer / Staff

Podeli:

"Takođe uzimam kolagen u prahu. Mešam ga sa svojim probioticima i pijem ga svako jutro", rekla je ona.

Ova 46-godišnja dizajnerka podelila je detalje svog "multivitaminskog režima" nakon što je muž Dejvid Bekam otkrio da je postao vegetarijanac.

Otkrila je da jutro započinje sa dve kašike jabukovog sirćeta na prazan stomak, a zatim čašom ključale vode sa isceđenim limunom.

Viktorija potom napravi "zeleno čudovište" od smutija, koji je mešavina jabuka, kivija, limuna, spanaća, brokolija i čija semenki, koji popije uz tanjir klijavog zrna sa organskim nezaslađenim bademovim mlekom.

Majka četvoro dece otkrila je takođe da pojede "tri ili četiri avokada" dnevno.

"Ne radi se o tome da želimo da izgledamo mlađe", rekla je za "Dejli telegraf" ali kaže da joj zbog ovog režima ishrane koža izgleda "blistavo".

Ono što je posebno istakla je da nikada ne preskače obrok, ne samo iz zdravstvenih razloga, već i zato što želi da bude dobar primer svojoj deci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.