Holivudske plavuše otkrile koji se glumci najgore ljube

Holivudske plavuše Kejt Hadson (Kate Hudson, 41) i Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow, 48) otkrile su kako su neki od njihovih muških kolega stvarno loši ljubavnici.

Sreda, 14.10.2020.

15:45

Izvor: Dnevni avaz

Holivudske plavuše otkrile koji se glumci najgore ljube
Foto: GettyImages / Rachel Murray / Stringer

Podeli:

Poljupci koje su razmenili zbog filmskih uloga toliko su bili razočaravajući da su im se urezali u sećanje.

"Iskreno, imam osećaj da nisam nikada imala savršeni filmski poljubac", rekla je Hadsonova gostujući u potkastu sedam godina starije kolegice Gvinet Paltrou pod nazivom "The Goop Podcast".

Potom je pomenula svog kolegu s kojim je glumila u filmovima "Kako se rešiti frajera u 10 dana" i "Nije zlato sve što sija" , Metjua Mekonahija (Matthew McConaughey).

"Kad smo se ljubili u 'Nije zlato sve što sija', stajali smo u okeanu, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je po licu bila slina", kazala je slavna glumica.

Na to ju je Gvinet upitala oseća li više da joj je on kao brat nego kao neko s kime bi mogla biti u romantičnoj vezi, na što je Hadsonova rekla da se tako ponekad oseća, ali ne uvek.

Zatim se i Gvinet raspričala i priznala kako je zbog ljubljenja s Robertom Daunijem Džuniorom (Downey) imala osećaj kao da se ljubi s bratom.

"S Robertom, kada sam ga poljubila, rekla sam samoj sebi: Ma šališ se. Ovo je doslovce kao da ljubim brata!''

Autorka knjige "The Pretty Fun" tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja, a reč je o Biliju Kradupu (Billy Crudup) s kojim je glumila u "Korak do slave".

Podsetimo, holivudska zvezda Šeron Stoun nedavno je govorila o tome ko se od njenih kolega najbolje ljubi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.