Devojka od milion dolara: Ćerka Žan Klod Van Dama je krenula tatinim stopama FOTO

Prodoran pogled, šarmantan osmeh i, naravno, zapanjujuće špage. Ova dama je prava lepotica i ozbiljan sportista, i to nije iznenađuje, jer je ona ćerka Žan Klo Van Dama. Bjanka je već postigla veliki uspeh u sportu i filmu, i njen tata je sigurno ponosan na nju.

Subota, 17.10.2020.

09:52

Izvor: Super žena

Devojka od milion dolara: Ćerka Žan Klod Van Dama je krenula tatinim stopama FOTO
Foto: Depositphoto/lzf

Podeli:

Prodoran pogled, šarmantan osmeh i, naravno, zapanjujuće špage. Ova dama je prava lepotica i ozbiljan sportista, i to nije iznenađuje, jer je ona ćerka Žan Klod Van Dama. Bjanka je već postigla veliki uspeh u sportu i filmu, i njen tata je sigurno ponosan na nju.

Bjanka Bri nasledila je zapanjujući izgled i neverovatnu fleksibilnost od svojih roditelja. Uprkos elegantnom i naizgled krhkom izgledu, lako izvodi vrtoglave skokove i trikove.

Bjanka se zainteresovala za sport još u ranom detinjstvu, posebno je volela klizanje na ledu.

Vremenom se Bjanka zainteresovala za borilačke veštine i sada sa lakoćom izvodi očeve vratolomije.

Često vežbaju zajedno, a ponekad čak i sparinguju.

Van Dam je primer za svoju ćerku i ona je njegov ogroman ponos.

Bjanka je odlučila da krene očevim stopama i u filmovima, pa je 2012. godine imala centralnu ulogu u "U.F.O.", a od tada je učestvovala u još oko 10 filmova kao glumica, producent, scenarista i umetnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.