Parovi navodno poludeli za seks-pozom koja liči na misionarsku i nije zahtevna

Bliži se Noć veštica, a kao i pre svakog praznika, društvene mreže prepune su raznih praničnih seks-poza.

Četvrtak, 22.10.2020.

18:34

Izvor: super zena

Parovi navodno poludeli za seks-pozom koja liči na misionarsku i nije zahtevna
Foto: depositphotos/IgorVetushko

Podeli:

Britanska firma koja onlajn prodaje seksualne igračke, donji veš i erotske poklone, u saradnji s Dejli starom (Daily Star), predstavila je seks-pozu koju su nazvali vampir, a za koju pišu kako su parovi poludeli za njom. U toj pozi muškarac leži okrenut prema ženi dok su njene noge na njegovim ramenima. Verovatno su je mnogi do sada i probali, ali je ponovo hit.

Oni navode kako ova poza uključuje i nežno grickanje vrata kako bi se odala počast mitskim bićima, ali pogađa i druge erogene zone. U osnovi, položaj je dosta sličan misionarskom, pa ne bi trebalo da bude težak za izvođenje.

Poza uključuje duboku penetraciju pa bi trebala da bude dobra za stimulaciju G-tačke. Ako se partner na vrhu nagne napred, pozicija je sjajna i za intimu.

Seksolog Anabel Najt preporučuje ovu pozu svima koji pokušavaju da začine stvari u spavaćoj sobi.

"Grickanje vrata može ponovo da rasplamsa strasti koje ste imali kao mlađi ljubavnik, samo ne uranjajte zube preduboko", navode i dodaju kako nežno lickanje i grickanje ne ostavljaju trag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.