Emili Rajtakovski trudna: "Dete će nas obavestiti kojeg je pola"

Manekenka i glumica je za Vogue potvrdila da će postati majka po prvi put i progovorila o svojim stavovima o majčinstvu.

Utorak, 27.10.2020.

07:53

Izvor: Super žena

Emili Rajtakovski trudna:
Foto: GettyImages / Dia Dipasupil / Staff

Podeli:

"Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li šta želimo. Volimo odgovarati da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavestiti. Svi se tome smeju", rekla je manekenka.

Manekenka i glumica, 29-godišnja Emili Ratajkovski na Instagramu ima 27 miliona pratilaca. Upravo je sve njih iznenadila ova lepa vest - da ona i filmski producent Sebastijan Ber-Meklard čekaju bebu.

Uz fotografiju naslovnice na kojoj mazi svoj stomak, objavila je i video u kojem na trenutak pozira potpuno gola, a jasno se vidi da je trudna.

"Biću zahvalna na ovom videu do kraja života. Hvala mojoj prijateljici koja je smislila celu ovu priču, jako sam zahvalna. Snimala sam sve kod kuće i hvala svima koji su učestvovali", napisala je 29-godišnjakinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.