Razmišljate o vezi na daljinu? Izbegavajte ova 3 horoskopska znaka

Mnogi parovi su, zbog trenutne situacije u svetu, prinuđeni da svoju vezu održavaju na daljinu. Međutim, za neke horoskopske znake, ovo nije idealno rešenje.

Četvrtak, 29.10.2020.

22:00

Izvor: Super žena

Razmišljate o vezi na daljinu? Izbegavajte ova 3 horoskopska znaka
Foto: depositphotos/mysticlight

Podeli:

Blizanci

Često su veoma loš izbor za vezu na daljinu, zbog toga što su obično neodlučni i nikada niste sigurni na čemu ste sa njima. Ponekad mislite da je sve u redu, a to je daleko od istine. Veoma je lako Blizancima i da budu u dve veze istovremeno, a da nijedan od partnera ne posumnja.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ako njihov partner ne može ovo da ispuni baš kada njima padne na pamet, jednostavno će pronaći nekoga ko im je blizu. U njihovom idealnom svetu, voljena osoba mora da se "stvori" tamo gde oni hoće, kad oni hoće. Kod veze na daljinu, to nije moguće.

Vodolija

Oni vole slobodu i umetničke su duše. Druženja sa prijateljima su im često na prvom mestu, a kada se dogodi nešto loše ili ih neko povredi, utehu će prvo potražiti kod partnera. Ako je reč o vezi na daljinu, teško da ovakve situacije mogu da se predvide, pa se Vodolija može osetiti iznevereno i povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare