Jelena Veljača se ne odvaja od novog dečka: "Čekala sam 39 godina" FOTO

Producentkinja, spisateljica i glumica Jelena Veljača objavila je fotografiju sa novim dečkom Vitom Turšićem na osnovu koje se jasno zaključuje da je stvarno srećna i zaljubljena.

Utorak, 17.11.2020.

10:35

Izvor: vecernji.hr

Jelena Veljača se ne odvaja od novog dečka:
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Uz objavu je samo kratko napisala: "Kakva kiša?" Nakon što joj je jedna pratiteljka napisala: "Lako tako", Jelena joj je brzo odgovorila. "Čekala sam 39 godina." napisala je Veljača.

Jelena i Vito su vezu potvrdili u septembru ove godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u glavnom gradu Hrvatske.

Pre nekoliko nedelja zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je citat: "Život je predivan, čak i sa maskom."

U nizu komentara koji su se nanizali ispod toga, pristigle su mnoge lepe čestitke novopečenom paru, a jedna Jelenina pratiteljica poručila joj je kako se na fotografiji vidi samo njen dekolte."

To je posledica pet kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi", napisala joj je Veljača i dobila veliku podršku.

Inače, Turšić, koji je između ostalog bio i savetnik Kolindi Grabar Kitarović i Ivi Josipoviću, u mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza sa Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom.

Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga, bio je i direktor kompanije “Stampedo”, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.

Ljubavni život Jelene Veljače često dobija pažnju u medijima.

Ona je još u martu ove godine prekinula sa direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom i uprkos tome sa ćerkom je neko vreme nakon zemljotresa živela kod tada već bivšeg dečka pa kod prijateljice Ive Radić.

Takođe, glumica je nedavno predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u saradnji s dizajnerkom Anom Tevšić Nauković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.