Megan Foks o vezi sa reperom: "Intenzitet naše veze je kao cunami" FOTO

Glumica Megan Foks i reper Mašin Gan Keli (MGK) počeli su da se zabavljaju letos i od tada stalno ponavljaju kako su jedna duša, a dva tela i da su čekali čitavu večnost da pronađu jedno drugo.

Sreda, 18.11.2020.

13:58

Izvor: super zena

Megan Foks o vezi sa reperom:
Foto: GettyImages/Andreas Rentz/Staff

Podeli:

Poslednji intervju koji su dali mogao bi da bude najstrastveniji do sada. Do detalja su opisali koliko je jaka ljubav koju osećaju jedno prema drugom.

Megan nije njihovu vezu nazvala samo nečim što se dogodi jednom u životu i ima mitske razmere već je rekla da je voleti tako, snažno kao cunami ili šumski požar.

"Intenzitet spajanja sa njim je prosto preplavljujuć", objašnjava Megan i dodaje da kad je nešto tako lepo i snažno nemate drugog izbora nego da posmatrate sa zahvalnošću.

Megan (34) je govorila i o tome koliko se MGK promenio od kad su zajedno.

"Nikada nisam pokušavala da ga kontrolišem na bilo koji način. Više se on trudi da izbegne neke svoje destruktivne navike", rekla je glumica.

MGK (30) je govoreći o Megan rekao da je ona "neko ko ga je sklonio iz brze trake i uverio se da je na sigurnom onda kada je bilo pitanje minuta kad će se sudariti", prenosi Bazfid (Buzzfeed).

Inače, Megan je ubrzo nakon razvoda započela vezu s reperom Mašin Gan Kelijem. Filmska zvezda odlučila je da se nakon 16 godina veze i 10 godina braka razvede od glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim ima tri sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.