Nisu ni slutili zbog čega će ih javnost napasti: Teška vremena za Kamilu i Čarlsa FOTO

Poslednja sezona hit serije "Kruna" (The Crown) izazvala je negativnu kampanju protiv princa Čarlsa i njegove supruge Kamile, a razlog je, naravno, to što su u seriji prikazani u negativnom svetlu.

Sreda, 25.11.2020.

09:55

Izvor: super zena

Nisu ni slutili zbog čega će ih javnost napasti: Teška vremena za Kamilu i Čarlsa FOTO
Foto: Getty/WPA Pool / Pool

Podeli:

Na to su upozoravali mnogi poznavaoci onoga šta se događa u kraljevskoj porodici jer je Kamila zbog pisanja medija prvo bila negativac zbog ljubavi javnosti prema Dajani, da bi se nakon toga s godinama teško, ali uspešno rešila negativnog imidža, a serija je priču vratila na početak.

Naime, u četvrtoj sezoni pojavljuje se Dajana Spenser i serija, između ostalog, prati i njen put do titule princeze od Velsa.

Publika je saznala i ponešto o kompleksnom odnosu s Čarlsom koji, dobro je poznato, ne samo da nije želeo brak s njom, već je bio kritičan i neki će reći ljubomoran, na njenu globalnu popularnost.

*ALT

Očekivano, fanovi su započeli sa negativnom kampanjom protiv Čarlsa i Kamile, koji su svoju dugogodišnju vezu koja je započela pre braka s Dajanom, brakom krunisali 2005. godine, prenosi Indeks.

"Jasno mi je da je to bilo davno, ali smeta mi to što su Kamila i Čarls bili u braku i varali svoje partnere, a danas ih slave kao buduću kraljicu i kralja", napisao je jedan od brojnih ljutitih fanova Dajane.

Embed from Getty Images

Naravno, pojavili su se i oni koji su stali na stranu Kamile, jer je Čarls bio prisiljen na brak s Dajanom koja, da ne bi bilo zabune, nije ostala dužna svom tadašnjem suprugu, kojeg je varala.

Embed from Getty Images

Podsetimo, serija nije baš omiljena među pripadnicima kraljevske porodice, ali ni onih koji su bolje upoznati s događanjima na dvoru.

Embed from Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.