Megan Markl otkrila da je izgubila bebu: "Uzela sam Arčija i onda sam osetila bol i pala"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl otkrila je da je izgubila bebu, opisavši to kao "nepodnošljivu tugu".

Sreda, 25.11.2020.

10:35

Izvor: Super žena

Megan Markl otkrila da je izgubila bebu:
Foto: Getty/Chris Jackson / Staff

Podeli:

"Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dete, da gubim drugo", rekla je Megan, prenosi Njujork tajms.

Megan i princ Hari, vojvoda od Saseksa, dobili su prvo dete Arčija 6. maja 2019. godine, a ona je u rubrici "Gubici koje delimo" u Njujork tajmsu napisala da se to dogodilo u julu ove godine, kada je osetila "oštar grč" i satima kasnije, kako je dodala, gledala "kako se srce mog muža lomi dok je pokušavao da zadrži razbijene komade mog".

Napisala je da je to jutro izgledalo kao i svako drugo, da se probudila, spremila doručak, nahranila pse, uzela vitamine, da je primetila da joj nedostaje jedna čarapa, da je pokupila bojice sa poda. Pokupila je kosu sa lica pre nego što je uzela Arčija iz kreveca.

*ALT

"Promenila sam mu pelenu, a onda sam osetila bol. Pala sam na pod, držeći ga čvrsto u rukama, pevušiila sam pesmicu kako bih nas oboje umirila, ali sam znala da nešto nije kako treba. Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dete, da gubim drugo", prisetila se Megan Markl.

Dodala je da je nekoliko sati kasnije ležala u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku.

"Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare