"Izgubili smo našu devojčicu": Ispovest pevačice slama srce FOTO

Pevačica Kristina Peri nedavno je objavila fotografije sa trudničkim stomakom, a nekoliko dana kasnije saopštila da je izgubila bebu.

Četvrtak, 26.11.2020.

09:49

Izvor: vecernji.hr

Foto: Ilustracija/Depositphotos/Voyagerix

Podeli:

“Sinoć smo izgubili našu devojčicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svet. Sada je u miru i zauvek će živeti u našim srcima", napisala je pevačica Kristina Peri slomljenog srca nakon gubitka bebe za koju je u prethodnim objavama najavila da bi mogla ranije da se rodi.

Fotografija na kojoj sa suprugom Polom Kostabilom drži prstić ćerkice nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Kristina Peri je prošle nedelje hospitalizovana nakon što su joj utvrđene komplikacije u trudnoći.

“Ništa ne ide po planu. Beba ima teškoće pa ću biti ovde dok ne stigne, što će se možda dogoditi uskoro”, napisala je tada, a onda se saznalo da njena nerođena ćerka ima atreziju jednjaka, zbog čega je trebalo da ima operaciju odmah po rođenju.

To je razvojna mana kod koje je jednjak uzak ili se završava slepo pa se ne spaja sa želucem kako bi trebalo.

Inače, Kristina Peri i njen suprug imaju dvogodišnju ćerku Karmelu Stenli, a u januaru ove godine izgubila je jednu bebu nakon jedanaest nedelja, a vest o novoj trudnoći objavila je u julu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare