Ivana Maksimović Anđušić, osvajačica srebra na Olimpijskim igrama: "Živim kao i pre, samo još slađe"

Ivana Maksimović Anđušić, osvajačica srebra na Olimpijskim igrama, jedna je od onih majki i žena koja je iz pandemije uspela da izvuče sve najbolje za sebe i svoju porodicu. Njen život sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem i dvogodišnjim sinom Filipom, odvija se na relaciji Srbija-Francuska. To joj očigledno ne smeta da sa suprugom i sinom stiže i da kuva, vežba i još ima vremena i za prijatelje.

Četvrtak, 17.12.2020.

14:35

Izvor: Super žena

Ivana Maksimović Anđušić, osvajačica srebra na Olimpijskim igrama:
Foto: Getty/Chris Graythen / Staff

Podeli:

Uspela je za kratko vreme da kao novopečena majka sa dobijanjem deteta sve okrene u svoju korist i njenim najbližima obogati život.

Koliko je rođenje sina promenilo vaše navike?

"Prvih godinu dana sam se dosta toga odricala, ali ništa mi to nije palo teško, jer je on bio moja najveća želja dugo godina! Danilo i ja se trudimo da prilagodimo Filipa našem životu, mislimo da to i jeste poenta. Naravno, treba osluškivati i usmeravati svoje dete u skladu sa njegovim potrebama. Ali, kada je nešto veliko u pitanju kao što je stil života, putovanja, veliki broj ljudi u okruženju, to je nešto na šta dete treba da se navikne. Mi smo u tome uspeli i živimo život kao i ranije, samo još slađi, još lepši sa Filipom. I to nema cenu", otkriva Ivana u razgovoru za B92.net.

Kako je roditeljstvo uticalo na vaš stil oblačenja i izbor garderobe? U kojoj odeći se osećate najprijatnije ovih dana?

"Sada još više volim da se sredim! U trenucima kada bih ranije izabrala trenerku i patike, ipak obučem suknju ili haljinu i čizmice. Kod kuće ili kad treniram uglavnom biram trenerku i duks, to mi najviše odgovara jer sam uvek u pokretu. Upravo me je zato i obradovala nova Ribok kolekcija. To je brend za koji znam od malih nogu i drago mi je da imam priliku da isprobam nove modele. I ranije, a i danas, najviše volim Ribok klasik liniju, to su jedne od najudobnijh patika i komad koji bih uvek kupila. Udobne su i za putovanja i lepo se uklapaju u moj stil."

Na društvenim mrežama vaši pratioci su tokom karantina mogli da vide kako kuvate sa mužem, kako vežbate sa sinom. Kako još provodite vreme kod kuće?

"Život je drugačiji nego na početku godine, Danilo sada trenira dva puta dnevno, ima utakmice. Kod kuće uvek pomogne da se spremi ručak, brine oko Filipa, a večeri su uvek rezervisane za nas, za čašu dobrog vina ili film, ili društvene igre sa prijateljima. Sve slobodno vreme sam iskoristila i za rad na kolekciji novih torbi. Trudimo se da svaki dan bude drugačiji. Volim kada kuvamo zajedno, kada vežbamo zajedno, a sa Filipom nema stajanja i to mi super, dođe kao celodnevni trening."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.